0

Menüü

2 Tk BMW X6 G06 2020 - Auto Esitulede Suitsu Tint Must kaitsekile Vinüül Kaitse Läbipaistev TPU Kleebis Tarvikud

Pood: Soojendatav Tarvikud
2 Tk BMW X6 G06 2020 - Auto Esitulede Suitsu Tint Must kaitsekile Vinüül Kaitse Läbipaistev TPU Kleebis Tarvikud

2 Tk BMW X6 G06 2020 - Auto Esitulede Suitsu Tint Must kaitsekile Vinüül Kaitse Läbipaistev TPU Kleebis Tarvikud

( 0 Arvustused )
€265.85 - €483.36
Kategooria: Soojendatav Tarvikud
Sku: i17913

Toote andmed

Toote Spetsifikatsioon :

100% Täiesti Uus

Materjal : Import TPU (Self Healing )

Värvid :Mustadest ,Läbipaistev

Kui taillight osa koosneb paljudest väikestest tükkidest, kuju pilt on üksnes võrdluseks, kõik põhineb reaalse objekti (jagatud väikesteks tükkideks on mugav paigaldus)

See annab teie auto silma vaadata kaebus

Funktsioon :kriimustuskindel ja Kaunistamiseks

Lihtne Paigaldus: 1. Pihustatud vesi valguse ja film. 2. Stick film õige koht. 3. Pigista vesi ja mullid välja padi.

Tere, kallis sõber.Meil on kauplus, keskendudes kvaliteetne auto kaitse-ja sisustus tooted.Pakkuda teile kvaliteetseid tooteid ja professionaalseid teenuseid.Meil on täielik toodete ja professionaalne tootmishoonetele.Nagu me toota oma tooteid, saame tagada meie toodete kvaliteeti.

Toote Spetsifikatsioon :

Materjal : Import TOP TPU (Self Healing )

Värvid :Mustadest ,Läbipaistev

See annab teie auto silma kaebuse vaadata ja Kaitsta pesuseade Taillight

Funktsioon :kriimustuskindel ja Kaunistamiseks

Lihtne Paigaldus: 1. Pihustatud vesi valguse ja film. 2. Stick film õige koht. 3. Pigista vesi ja mullid välja padi.

Pakett Sisaldab :

2 Tk Precut Esitulede kaitsekile (tööriistad nagu kingitus)

Märkus:

1.Palun võtke meiega ühendust kui teil on mingeid ptoblem umbes mudelid või aastat

2. Kui teil on vaja kaitsekile teiste mudelite või muud osad, palun võtke ühendust meie müüja.

3.Kui sa ei ole hea, paigaldamise, soovitame teil pöörduda professionaalse paigaldamine, et vältida asjatuid probleeme.

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Värv - Läbipaistev Kile & Suitsu Headligh
  • Tüüp - Liimi Kleebis
  • Funktsioon - Kriimustuskindel & Teenetemärgi
  • Aasta Vahemik - 2020 2021
  • Materjali Tüüp - Pu
  • Kohaldatava Mudel - BMW X6 G06 2020-N
  • Mudeli Nimetus - DM79
  • Disain - Värvi Muutus
  • Kategooria - kleebised
  • Tüüp Kleebis - Auto Tuled
  • Kleebise Paigutus - Auto Kerge
  • Materjal - Impordi TPÜ
  • Toote Tüüp - kleebised
  • mudel - OEM
  • Pakend - Ei Ole Pakendatud
  • Kui teil on vaja teine auto on membraan tüüpi - Palun võtke ühendust klienditeenindusega

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Roosa Flamingolased Auto Esiklaas Päikese Vari Kate Ees Vee Päikesevalguse Lumekatte Universal

€54.14 - €57.00
( paigaldus meie auto esiklaas päikesevarju on lihtne ja kiire.lihtsalt kinnita see sulgudes või äraveo tassi oma esiklaas.see jääb kindlalt paigas ja neid saab kergesti eemaldada, põhjustamata kahjustusi teie esiklaas. toote toimivuse:kasutades puhas alumiinium mull alumiinium kile, päikesekaitsetoodete )
Lisa Soovinimekirja

Süsinikkiust Rdesign Embleem Auto Pagasiruumi Tagumise Kaitseraua Kleebis VOLVO R-design S60 V60 S80 XC60 ja XC70 XC90 Tarvikud

€3.33 - €4.45
( feature: - materjal: carbon fiber - valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, kleebis on vastupidav ja kauakestev kasutada. - auto tagumine põrkeraud pagasiruumi koormus edge protector valvur , võib imab mõju ja takistab kriimustuste. - võib katta olemasolevaid kriimustusi, muuta teie auto ilusamaks. )
Lisa Soovinimekirja

Interjöör Center Armatuurlaua Konsool Kaitse Wrap-edge-Disaini Mudel 3

€2.45 - €4.22
( 579 täiesti uus ja kvaliteetne ootdty omadused: see armatuurlaud kleebised on mõeldud mudel 3. kaitseb teie armatuurlaud kriimustuste ja kulumise. stiilne disain, parandab salongi välimust oma sõiduki. lihtne paigaldada ja eemaldada, ei'for t kahjustada )
Lisa Soovinimekirja

Mammoth Lakes California 5TK Auto Kleebised Kleebised Auto Akna Anime Seina Taustal Külmkapp Vee Pudelid Teenetemärgid

€26.74 - €38.19
( ideaalne auto või aken! meie kleebis on trükitud kõrge kvaliteediga, ilmastikukindel vinüül, mille eredad värvid, et kesta kuni 5 aastat. kleebis tuleb mitmes suuruses, täiuslik oma telefoni, sülearvuti või auto aken! neid kleebiseid saab järgima mis tahes sileda pinna )
Lisa Soovinimekirja

Esistange Splitter Spoiler udutule Kulmud Sisekujundus jaoks Mercedes Benz E-Klass W212 Facelift 2013-2015 Süsiniku Muster

€31.31 - €55.90
( plastist on kerge ja lihtne teha ja asendada lihtne ja kerge paigaldada stiilne välimus teeb auto ilusamaks tüüp: esistange splitter spoiler paigutus: sõiduki ees paigaldamiseks: mõeldud mercedes-benz e-klassi w212 facelift sport versioon 2013-2015 värv:süsinikkiu mustriga materjal:abs pakendi )
Lisa Soovinimekirja

Auto Protector Decor Embleemid Auto Protector Kleebis Serv Sisekujundus Auto Kaitsja Pool Ühilduv Protector Dekoratiivsed Kleebised

€29.19 - €58.38
( kirjeldus: mood, et pool autot on rohkem luksuslikud, kui see oli algselt. kõik, mida pead tegema, on lisada metallist sport auto kleebist.see on mini-tüüpi, mis ei julgelt väita, kuid selle olemasolu on tasumata. kirjeldus: nimetus: auto kere protector teenetemärgi materjal: )
Lisa Soovinimekirja

2x Ratta Õhu Ventilatsiooniava Kate Asendada Välisilme Tarvikud Lihtne paigaldada Suure Jõudlusega JL Jlu Jt

€4.62 - €8.39
( kirjeldus: 【paigaldamiseks】: pool air vent kate, sobib jl jlu jt 2018-2023. 【vastupidav materjal,】: kui vent kate on valmistatud premium abs materjal, kulumist vastupidav, tugev ja vastupidav kasutada. 【kõrge kvaliteedi】: professionaalne tootmise ratta õhu ventilatsiooniava )
Lisa Soovinimekirja

MB SAAB Filtreerida 12 1 Mercedes Benz W222 W205 W217 W253 W447 W213

€25.24 - €34.58
( sobib:benz w222 w205 w217 w253 w447 w213 toote kaal:50g paigutus sõidukile:armatuurlaud ühendage see filter pistik taga vahend (musta kaabli 1 pini) värv:must materjal:plastik pakendi sisu: 1*mb saab filtreerida ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.märkus: valgus pildistamise ja eri )
Lisa Soovinimekirja

Täielik Auto Hõlmab Tolmukindel Outdoor Indoor UV Lumi Vastupidavad Kaitse Sedaan Kate Veekindel Universaalne, 3XL

€41.03 - €57.79
( [waterprof materjal] suure tihedusega veekindel materjal.sedaan kate tõhusalt vältida sõiduki veest mured. [funktsioon] 1.reguleeritavad rihmad ja pannal, vältida auto katta puhub ära rasked tuul. 2.päevavalgus ribadeks peegeldav ohutus hoiatus read, et kaitsta auto turvalisus parkimine öösel. )
Lisa Soovinimekirja

2 Tk Auto Kaunistused Ajutise Parkimiskaardi Rull Registreerimismärk Ornament Metallist Asju

€4.32 - €8.64
( kirjeldus see auto ajutise parkimiskaardi on tugev ja vastupidav, mis talub pikaajalist kasutamist.omadused metall materjali, millel on kõrge vastupidavus, ei ole lihtne moonutada.peen töö, tagab praktilisus.see auto ajutise parkimiskaardi teeb näitavad mitmed plaat lihtsam ja sujuvam. omadused -värv:must -materjal:metall suurus:10.50x2.70x2.70cm/4.13x1.06x1.06in - )
Lisa Soovinimekirja

Apelsinid numbrimärk Raami Värske Puu-Apelsini Viil Toidu Rohelised Lehed, Alumiinium Auto Sildid Hõlmab Külgmised Plaadid Omanik MEILE Standard

€71.72 - €128.08
( toote kirjeldus materjal:numbrimärk raam on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist, mis võib pakkuda kauakestev kaitse corroding, roostetamine ja vananemine, kestvuse pikaajaline kasutamine. standard raami suurus :kontrollige mõõtmed veenduge, et see ei kata teie riigi )
Lisa Soovinimekirja

Uus Loominguline Disain Algaja Juhi Auto Kleebis Auto Kleebised Naiste Neiu Auto Decal Kleebis Auto Tarvikud

€28.88 - €57.78
( omadused: 1. õpilane juhi auto kleebised öelda muud tegurid, et algajatele on sõidu.nad on rohkem tolerantne ja annab teile rohkem ruumi, vähendades tüütu honking, nii et leevendada oma taseme närvilisus sõidu. 2. peegeldav auto kleebised naissoost juhtide pakkuda parimat nähtavust )
Lisa Soovinimekirja

Auto Vinüül Kleebis 14.1*12.4 cm Armastus Koera jälg Naljakas Kleebis Decal Peegeldav Laser Mootorratta Car Styling 3D Kleebised

€1.25 - €1.31
( auto vinüül kleebis 14.1*12.4 cm armastus koera jälg naljakas kleebis decal peegeldav laser mootorratta car styling 3d kleebised omadused: 1.kooskõlas autokere ,auto, akna, auto uks 2.moodne disain, pakuvad kõrgel tasemel nähtavus 3.kõrge kvaliteediga vinüül )
Lisa Soovinimekirja

Auto Rooli Katta Auto Rooli Alumiinium Päikesevarju Kaitse Peegeldav Auto Interjöör Kaas Koos Kummipaelaga

€20.71 - €41.42
( bullet punkte: 1. sun protection: hoidke oma rooli lahe ja mugav selle päikese vari kate, mis blokeerib kahjulikke uv-kiirgust ja vähendab soojuse buildup.see kate on lihtne paigaldada ja eemaldada. 2. paksenenud materjali: see rool päikese vari kate on topelt kiht disain, mida saab )
Lisa Soovinimekirja

Esitulede Kulme Silmalaud Sisekujundus Katab Kleebise jaoks Vauxhall Opel Insignia Standard 2008-2013

€23.21 - €31.80
( lihtne paigaldada.uuendada taset esituled.parandab märkimisväärselt stiili ja kaitsta oma sõiduki.liim paigaldus, vastupidav, kulumiskindel, kriimustuskindel, vältida rooste ja korrosiooni eest.paigaldamiseks: sobib opel vauxhall insignia standard 2008-2013 paigutus: sõiduki ees ( vasak & parem )
Lisa Soovinimekirja

Süsinikkiust Triibud Toyota Prius Auto Kapott Kapott Kleebis Racing Stiil Tarvikud Auto Mootori Kate Decor Vinüül Kleebised

€6.84 - €7.68
( süsinikkiust triibud toyota prius auto kapott kapott kleebis racing stiil tarvikud auto mootori kate decor vinüül kleebised kirjeldus : 100% uued (kunagi kasutatud või paigaldatud) materjal : valmistatud kõrge kvaliteediga kk vinüül kleebised [ toote eluiga kuni 1-2 aastat sõiduki ] kleebis )