0

Menüü

2x Ratta Õhu Ventilatsiooniava Kate Asendada Välisilme Tarvikud Lihtne paigaldada Suure Jõudlusega JL Jlu Jt

Pood: Soojendatav Tarvikud
2x Ratta Õhu Ventilatsiooniava Kate Asendada Välisilme Tarvikud Lihtne paigaldada Suure Jõudlusega JL Jlu Jt

2x Ratta Õhu Ventilatsiooniava Kate Asendada Välisilme Tarvikud Lihtne paigaldada Suure Jõudlusega JL Jlu Jt

( 0 Arvustused )
€4.62 - €8.39
Kategooria: Soojendatav Tarvikud
Sku: i32171

Toote andmed

Kirjeldus:

【Paigaldamiseks】: Pool air vent kate, sobib JL JLU JT 2018-2023.

【Vastupidav Materjal,】: Kui vent kate on valmistatud premium ABS materjal, kulumist vastupidav, tugev ja vastupidav kasutada.

【Kõrge Kvaliteedi】: Professionaalne tootmise ratta õhu ventilatsiooniava kate, kaitseb teie autot kriimustuste ja hõõrdumise.

【Välisilme Kaunistamiseks】: pool air vent pistikupesa kate saab uuendada sõiduki uue ilme ja suurendada moes kujundusest.

【Lihtne paigaldada】: Otse asendada pool ventiili kate, isekleepuv, lihtne paigaldada.

Kirjeldus:

Pakendi suurus: 11.2cmx4cmx28.3cm/4.41inchx1.57inchx11.14inch

Materjal: ABS

Pakett Sisaldab:

2 Pool Ventiili Kate

Märkus:

Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

  • Kleebise Paigutus - outlet
  • MainKey2 - Küljel Lõhik Katte Asendamine
  • MainKey4 - Pool Air Vent Pistikupesa Kate Osad
  • Mudeli Nimetus - Ratta Poritiib Õhu Ventilatsiooniava Kate Sisekujundus
  • Materjali Tüüp - ABS
  • MainKey1 - Õhu Ventilatsiooniava Kate
  • MainKey3 - Otse Asendada Pool Air Vent Kate
  • Brändi Nimi - perfeclan
  • MainKey5 - Ratta Õhu Ventilatsiooniava Kate Tarvik
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • MainKey6 - Soojendatav Tarvikud Õhu Ventilatsiooniava Kate
  • mudel - Muud

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Auto Rooli Päevitus-Alumiinium Foolium Auto Rooli Kate Isolatsioon Päikesevarju Pearl Villa Rool Kilp Päikesevari

€0.36 - €0.74
( auto rooli katab alumiinium foolium auto rooli sun shield kokkupandav päikesekaitse pearl villa rool kilp päikesevari funktsioon: 1. soojuskaitse: meie auto rooli päikesekaitse tagab suurepärase soojuse kaitse mõlemad käed ja rool, mistõttu on mugav touch isegi kuumal päeval.see )
Lisa Soovinimekirja

Auto Päikesevarju Auto küljeakna Päikesevarjud Auto Akna Varju Küljes Päikesevarju Auto Aknad Päikese Pimestamise Ja UV-Kiirte Kaitse Oma

€49.25 - €98.51
( kaasaskantav elektrikatkestus on valmistatud paks oxford kangast ja isolatsioon, mis blokeerib kahjuliku päikesevalguse ja vähendab väljaspool soojust ja müra. nimi: auto nokats materjal: pvc suurus: a (40*60cm/15.75*23.62 in) b (40*125cm/15.75*49.21 in) c )
Lisa Soovinimekirja

Apelsinid numbrimärk Raami Värske Puu-Apelsini Viil Toidu Rohelised Lehed, Alumiinium Auto Sildid Hõlmab Külgmised Plaadid Omanik MEILE Standard

€71.72 - €128.08
( toote kirjeldus materjal:numbrimärk raam on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist, mis võib pakkuda kauakestev kaitse corroding, roostetamine ja vananemine, kestvuse pikaajaline kasutamine. standard raami suurus :kontrollige mõõtmed veenduge, et see ei kata teie riigi )
Lisa Soovinimekirja

Armas Garfields Kass Varuratta Rehvi Kate nii, Kott Kott Mitsubishi Pajero Koomiks Koomiks Auto Ratta Kaitsjad Tarvikud

€37.91 - €39.90
( tutvustame meie auto rehvi tolmukaitse, mille eesmärk on kaitsta oma rehvid mustuse ja vigastuste eest.meie rehv tolmu kate on valmistatud vastupidavast materjalist, mis blokeerib tõhusalt tolmu, pori ja muu prahi.paigaldus meie rehv tolmu kate on lihtne ja kiire.lihtsalt tõsta see üle rehvi ja )
Lisa Soovinimekirja

2tk ROGU E SQUAD RON X-WING Triibud Kleebis Auto Decal Ukse kerepoolset külge Auto Sõiduki Vinüül Decor

€34.20
( spetsifikatsioonid: 100% brand new materjal: imporditud top kk ja läbimõeldud laser värv: kui teil on vaja muid värve, palun võtke meiega ühendust pakend: auto kleebised on pakitud veekindel õhukindlas kotid on tagada, et tooted on teile saadetud heas seisukorras võimalikult )
Lisa Soovinimekirja

Registreerimismärk Omanik Must Auto Numbrimärk Raami Omanik Carbon Fiber Auto Numbrimärk Raam, Silt Universaalne Auto Osad

€9.18 - €18.36
( auto numbrimärk raami omanik must auto numbrimärk raam, silt, süsinikkiust numbrimärk silt kate universaalne auto osad funktsioon: 1. lisatasu süsinikkiust: valmistatud kõrge-kvaliteet süsinikkiust, see numbrimärk raam on usaldusväärne ja vastupidav.see on hoolikalt meisterdatud, )
Lisa Soovinimekirja

Armas Auto Kleebised Kass Auto Krakkimise Kleebis Kass Kleebised Veekindel Creative Auto Ukse Akna Küljes Akna Kaitseraua Sülearvutid

€5.86 - €11.74
( kass kleebised autodele - tee oma auto huvitavam on nende armas ja naljakas kass kleebised.nad on valmistatud pvc keskkonnakaitse materjalist, mis on veekindel ja vastupidav.saate hõlpsasti installida neid mis tahes aken auto.nad kuma öösel või vähese valguse tingimustes, mis teeb teie auto paistma.valida )
Lisa Soovinimekirja

Lihtne Paigaldada Air Vent Sisselaske Kanali Vasaku Külje Tarvikud Väljast Auto Katta Carbon Fiber Auto Kasutamise Kleebis 350Z

€36.80 - €47.17
( kirjeldused: 100% uus ja kõrge kvaliteedi. valmistatud kõrge kvaliteediga süsinikkiud materjalist, vastupidav ja kerge. pind on läbipaistev ja sile, ei ole vaja üle värvida, ja ilus süsinikkiust tera on selgelt nähtav. see on aksessuaar auto air vent, paigaldada )
Lisa Soovinimekirja

Kuninganna Elizabeth Kleebis Auto Akna Kleebised Auto Kleebised Sõidukitele, Veekindel Naljakas Auto Decal Teenetemärgi Mitme Stiile

€23.16 - €46.33
( kirjeldus: tule ja näita oma poliitilise seisukoha, jäädes nende auto kleebised, et auto aknad! need auto kleebised on lõbus kaunistused ja tee oma auto paistma tänaval. paigaldusjuhend: 1. palun kinnita, et koht tuleb kleebitud enne kleepimist. 2. pesta )
Lisa Soovinimekirja

4 Tk Kleebis Skorpion Muster Auto Black Decor Dekoratiivsed Eemaldatavad Kleebised Auto Kere Decal

€5.18 - €10.37
( kirjeldus see võtab väga hea kvaliteet, materjal, mis võimaldavad kasutada väga pika aja jooksul. auto kleebist kasutatakse stick kindlalt, aga ei jäta jälgi pärast rebimine maha, et paremini kaitsta oma auto.võid saada see oma sõpradele ja peredele on nagu kingitus, ja nad )
Lisa Soovinimekirja

Auto Aken Päikesevarju Kardin Auto, Päike, Varjus, kui Lapsed Täiskasvanud Lemmikloomad

€2.10 - €3.96
( kirjeldus: 【kõrge kvaliteediga materjali】: auto akna päikese vari, must võrkmaterjal, parem päikesekaitse võime, hoida temperatuuri sees ja mugav.see võib takistada auto varuosi vananemist ja tuhmumist tõttu päikese käes. 【ei blokeeriks vaateväljas】: auto akna võre )
Lisa Soovinimekirja

Jaapani Tagurpidi Numbrimärk Alumiinium Auto Tag Plaat

€7.44 - €9.54
( omadused: ootdty täiesti uus ja kvaliteetne täiesti uus ja kvaliteetne see ei ole ainult lisab isikupära sinu auto, seda saab kasutada ka puhkus kingitus, suveniiri või kaunistamiseks oma pere ja kolleegidega. jaapani stiilis numbrimärk. valmistatud )
Lisa Soovinimekirja

Süsinikkiust Armatuurlaud Pool õhuava Vent Kate Sisekujundus jaoks XTS 2013-2018 Tarvikud

€4.34 - €6.11
( sobib täpsusega versiooni.pidevalt test välimus ja pidevalt ajakohastada toodet, et teie auto.lisatasu materjal - valmistatud kvaliteetsest süsinikkiust.peen töö ja selged jooned, päästa oma kriimustatud interjööri.teha vahet - väike samm remondil luksus, taju kvaliteedi valimine oleks kindlasti )
Lisa Soovinimekirja

3D Metall Auto Tähed Honda Civic CRV Subaru Mazda, Toyota RAV4 ja Kia AWD Logo Embleem Kleebis Fender Pagasiruumi Pääsme Tarvikud

€3.83
( 3d metall auto tähed honda civic crv subaru mazda, toyota rav4 ja kia awd logo embleem kleebis fender pagasiruumi pääsme tarvikud nimi: awd kleebis materjal: abs värv: kroom / matt must suur suurus: 153*25 mm väike suurus: 93*15 mm pakkimine kaasa: )
Lisa Soovinimekirja

Näiteks Tesla Model 3 Y Auto Kõrge Paigaldatud Piduri Akrüül Projektsioon Juhatuse Decal Auto Auto Kleebis Top kerge Decal Auto Tarvikud

€34.49 - €40.57
( kirje nimetus:high mount piduri projektsioon juhatus paigaldamiseks :näiteks tesla model y toote materjal: topelt akrüül *pmk disain originaal auto, see sobib hästi . *kui teil on pidur, oma piduri tuli vaadatuna, see sobib ideaalselt ja näeb lahe,me võtame kohandatud )
Lisa Soovinimekirja

Tagumine Akna Tiib Katab Läikiv Must tagaklaasi Serva Spoiler Välisilme Anti Aging Auto Kaunistamiseks

€13.60 - €31.63
( paari tagumised akna serva spoiler läikiv must trim vasakule-paremale teenetemärgi asendaja x4 g02 2019+ 1. ideaalne rakendus: peen tagaklaasi serva spoiler on spetsiaalselt projekteeritud asendaja x4 g02 2019+ täiusliku sobivuse, mis on hästi ja tõeliselt vastavad teie vajadustele. 2. )
Lisa Soovinimekirja

Auto, Päike, Varjus Esiklaas 5-Kiht UV Kaitse Sillerdav Päike, Kilp Esiklaas Kaitse Tarvikud Anti Lumi Jää Auto-katab

€9.76 - €19.52
( bullet punkte: 1.universaalne suurus - suurus see auto esiklaas päikese vari on umbes 57 x 27.5 cm.see on universaalne päikesevarju auto esiklaasid, mis sobib kõige autod, maasturid ja veoautod. palun kinnitage oma auto ees akna suurust enne ostu. 2.99% uv kaitse - see tuuleklaasi )