0

Menüü

Looduslik Lilla Morganite Kivi Sile Ring Gemstone Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käsitöö Käevõru Tarvikud 6/8/10mm

Pood: Ehted & Aksessuaarid
Looduslik Lilla Morganite Kivi Sile Ring Gemstone Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käsitöö Käevõru Tarvikud 6/8/10mm

Looduslik Lilla Morganite Kivi Sile Ring Gemstone Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käsitöö Käevõru Tarvikud 6/8/10mm

( 0 Arvustused )
€3.02 - €4.31
Kategooria: Ehted & Aksessuaarid
Sku: i90613

Toote andmed

Toode: Looduslik Lilla Morganite Kivi Sile Ring Gemstone Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käsitöö Käevõru Tarvikud

Suurus: 15inches;augu läbimõõt:ca 1mm

Kogus:

4mm Helmed Umbes.88-91pcs Üks Lõng

Helmed 6mm Umbes. 59-61pcs Üks Lõng

Helmed 8mm Umbes. 45-46pcs Üks Lõng

Helmed 10mm Umbes. 36-37pcs Üks Lõng

Helmed 12mm Umbes. 29-30pcs Üks Lõng

Hea Uudis!: Kõik kirjed kivid ja kristallid lahtiselt hulgimüük.Kui teil on vaja suur kogus, võite meiega ühendust, et saada madalama hinnaga.

Märkus:Tänu eri partiide looduslikud kivid ja kristallid, erinevused lihvimine, manual mõõtmise vead, erinevused ekraani resolutsioon, värvi ja suurusega pärlid võivad olla pisut erinevad, kuid see ei mõjuta kordumatu võlu ja tervendav jõud iga kuulike.

1. Kaup on üldiselt väljaveetud jooksul 2-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud. (nädalavahetustel andholidaysexcepted)

2. Pakid tavaliselt 15-45 tööpäeva jooksul, et jõuda sihtkohta. (nädalavahetustel ja holidaysexcepted)

3. Me ainult laeva aadress sa comfirmed, palun veenduge oma tellimuse aadress vastab kättetoimetamise aadress.

4. Kõik tolli maksud, lõivud, kohalikud maksud ja muud impordimaksud ja-mugavused ei sisaldu toote hind või kauba.Ostjaid ei vastuta nende eest.

5. Kui sul ei ole kauba vastuvõtmiseks jooksul 30 kuni 60 päeva jooksul pärast tasumist, palun võtke meiega ühendust aega.Me jälgida saadetise ja sulle tagasi niipea kui võimalik.Loodame, et iga klient võib saada rahuldavaid tooteid, niipea kui võimalik!

6.Te saate vaadata ka oma jälgimise numbri kohta http://www.17track.net/zh-cn või vaata jälgimine teabega tellimuse lehel.

  • Brändi Nimi - Seyunala
  • Läbimõõt - 6/8/10mm
  • Toote Tüüp - Helmed
  • Toote Kaal - 20g-60g
  • ehted tarvikud - Käevõru valmistamise tarvikud
  • Metalli Tüüp - PUUDUB
  • Looduslikust Kivist Helmed - Lilla Morganite
  • Materjal - Kivi
  • Trahvi või Mood - Mood
  • ehete valmistamise tarvikud - helmed käevõru tegemine
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Punkt Kuju - ÜMAR KUJU
  • Mudeli Number - SE0023
  • Välisläbimõõt - 8mm
  • Kogus - 35pcs-61pcs
  • diy tarvikud - Helmed Ehete Tegemine

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Huitan Teokarbi Kujuga Kõrvarõngad Naiste Metall, Hõbetatud Kullatud Ocean Holiday Peen Tüdrukud Tarvikud Trendikas Ehteid

€2.86 - €5.30
( toote andmed tootja: huitan mudeli number: e2718, e2719 materjal: messing kaal: umbes 9.1 g seisukord: 100% uhiuue suurepärane käsitöö pakendi sisu: 1 paari kõrvarõngaid, opp kott kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.me vastame )
Lisa Soovinimekirja

Magus Artificial Crystal Käega-tegemise Lill Choker Beaded Clavicle Kaelakeed Naistele Suve Ehted Kaela Ehteid Naine

€3.23 - €4.75
( omadused: see kaelakee omadused ilus pärlitega kett kunstliku kristall-lill ripats, mistõttu on täiuslik aksessuaar kõik riided. valmistatud kõrge-kvaliteet tehiskiududest kristall, see kaelakee on vastupidav ja kauakestev.selle unikaalne disain muudab ta seista välja teistest )
Lisa Soovinimekirja

Liikuv Vedelik Raba Võtmehoidjad Kott Ripats Naiste DIY Helendav Öö Kuma Voolav Liiv Guka Telliskivi Ujuvad Võtmerõngast

€1.69 - €2.48
( nimi: nightlight voolav liiv guka telliskivi materjal: akrüül suurus: 6x4cm(2.36x1.57in) kaal: 34g kohaldatava vanus: üle 3 aasta vana märkus: 1. erinevad valgustid ja jälgib, et värvid võivad olla pisut erinevad. 2. palun andeks 1-2cm(milleks on 0,39-0.79 in) vigade mõõtmiseks käsitsi, ja )
Lisa Soovinimekirja

ChineseStyle Värvi Glasuur Crystal Tutt Pärlitest Käevõru Kõik-mängu Isikupärastatud Mood Light Luksus Uus Naiste High-end Ehted

€90.06 - €180.12
( 耳环项链手链抓夹耳钉饰品戒指饰耳饰珍珠项链手镯发卡耳夹项链批发女首饰鲨鱼夹耳钉银针批发锁骨链手串发簪珍珠耳环项链仙女菩提发圈耳饰品批发锁骨链冷淡风水晶手链头绳耳夹 无耳洞吊坠珍珠手链皮筋耳环银针批发项链女手链女生头饰耳钉银针项链女百搭情侣戒指发带耳骨夹纯银项链蝴 蝶结耳环批发戒指ins风簪子耳夹无耳洞批发串珠项链戒指批发女发绳耳环高质量批发钛钢项链银饰大肠发圈耳饰925银针批发银项链手链批发发饰少女感蚊香盘耳夹项链批发女不掉色戒指不掉色小众小抓夹耳钉925银针批发配饰菩提子手串批发蝴蝶结发夹珍珠耳钉头绳发圈耳坠珍珠项链批发气质批发925项链女百搭批发手环 )
Lisa Soovinimekirja

Armas Kilpkonn Kõrvarõngad Roostevabast Terasest Kilpkonnad Stud Kõrvarõngas Väike Loom Kõrva Trukid Naised, Tüdrukud, Pidu iga Päev Kanda Ehteid Kingitused

€0.74 - €1.24
( uued ja kvaliteetsed! tüüp:kõrvarõngad värv:nagu näha materjal: roostevaba teras suurus:1.1*0,6 cm komplekti kuulub:1 paar kõrvarõngaid märkus: 1. tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas )
Lisa Soovinimekirja

StarGems Ookeani Jasper Käsitöö 925 Sterling Hõbe Ripats 1.75" F4224

€30.29 - €30.91
( stargems ookeani jasper käsitöö 925 sterling hõbe ripats 1.75 f4224 100% tahked sterling hõbe 925 koos tempel, kokku kaal(g): 9g garanteeritud autentne gemstone(id): ocean jasper, peamine kivi suurus:19*29mm eksklusiivne viimistletud ja stiil, tegelik kirje pildil tasuta laevandus ja käitlemise, )
Lisa Soovinimekirja

Mood Hip-Hop Fxck Te Naljakas Doodle Ripats Kaelakee Mees Naine Stickman Keskmise Sõrme Rock Punk Kaelakee

€4.16
( 100% täiesti uus ja kvaliteetne tüüp: ripats kaelakeed kett : lülidega värv: nagu pildil näidatud materjal: sulam pakend:opp kott keti pikkus:50cm see on hea kingitus teie perele, sõpradele ja kolleegidele )