0

Menüü

J-BOX Heli Mõõtmine, Kõlar Frequency Response Takistus Kõver Mõõtmine Suite, Toetada JustMLS, REW

Pood: Tööriistad
J-BOX Heli Mõõtmine, Kõlar Frequency Response Takistus Kõver Mõõtmine Suite, Toetada JustMLS, REW

J-BOX Heli Mõõtmine, Kõlar Frequency Response Takistus Kõver Mõõtmine Suite, Toetada JustMLS, REW

( 0 Arvustused )
€1 050.79 - €1 072.23
Kategooria: Tööriistad
Sku: i343978

Toote andmed

modname=ckeditor

J-BOX heli mõõtmine, kõlar frequency response takistus kõver mõõtmine suite, toetada justMLS, REW

See on seadmete kogum, mõõtmise sagedus reageerimise kõver, takistus kõver ja muude andmete kõlarid (kõlarid), mis peab olema vajalik iga heli entusiast...See seade (J-BOX) on mugavuse eest, kasutades LspCAD kõlar projekteerimise tarkvara On väga mugav heli mõõtmise vahend poolt välja töötatud mõõtmise funktsioon (JustMLS).Selle lülituse struktuur sobib ka REW (Room EQ Wizard) frequency response ja impedantsi mõõtmine.

Sõbrad, kes on proovinud JustMLS ja REW mõõtmiste kõik teame, kui tülikas see on tegutseda kaablid ja erinevate seadete ümbritseva heli kaart (nagu näidatud joonisel).Seega, ma tegin selle kasti mõõte J-BOX, mis lihtsustab oluliselt operatsiooni ettevalmistamise ja tarkvara ja riistvara, ja ühendab algselt vajalikud seadmed ja keeruline ühendus, lülitus -, silumine ja muud tööd, ühte kasti (sh heli-kaart). , võimendi, mikrofon, võimendi), üks nupp võib lõpetada lüliti.

Vaheline ühendus J-BOX ja arvuti vajab ainult ühte USB-porti, ühendage lihtsalt USB-kaabli, ja kõik heli seaded-kaart on valmis, lihtne, eks?Sisseehitatud helikaart, mis on spetsiaalselt kavandatud mõõtmiseks kasti kõrvaldab täielikult erinevad seaded arvuti maht konsooli, ja seda saab kasutada otse ühendamist WinXP ja Win 64-bitistes arvutites.Tõeliselt drive-vaba ja seadistus-tasuta, säästes aega ja vaeva mõõtmise töö.

Ehitatud aastal 1875 võimendi J-BOX saab anda 1~7Vrms (15W) tasandil väljund.Algne pidev tagasiside circuit võib muuta väljund igal ajal mõõtmist, ilma et määrata maht konsooli arvutis uuesti.

Sisseehitatud MIC võimendi annab +20dB~+27dB saada kohaneda mikrofonid erineva tundlikkusega.

Põhimõtte raames seade on umbes nii, nagu on näidatud järgmisel joonisel (vastavalt töö transpordiliikide "helikaart calibration", "impedantsi mõõtmine" ja "frequency response mõõtmine").Seda režiimi saab toetada erinevaid audio mõõtmise tarkvara.

Taotluse meetod:

1. Mõõtmine ühendus (frequency response, takistus) ja kõlarid (karbid)

2. Frequency response mõõtmine aktiivne audio

Sobivad mõõtmine mikrofon on kasutada Panasonic WM-6X seeria mikrofoni pead, mis on testitud, varjestatud ja kalibreeritud ükshaaval (nagu näidatud pildil)--

Iga mikrofon kaasas individuaalne kalibreerimine faili, et tagada suurepärane vastuse omadused (20-20000Hz, +/-1dB!).

1/4-tolline "kaamera millega auk" on spetsiaalselt valmistatud allosas mõõtmise mikrofon manus, mille saab kergesti paigaldada ühise kaamera statiivi.

Tarvikud saadetud beebi on: 24V toiteadapter, mõõtmine mikrofon (MIC), mikrofoni kaabel, USB kaabel, mõõtmis-kaabel, kasutusjuhend, juhi eemaldamise programmi ja mõned lihtsad õpetused.

modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Tüüp - Elektritööriistade Osad

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Telk Mängu Maja Printsess Tuba Sise-Mänguasi Puhtast Puuvillast Ja Sääsevõrk

€62.57 - €63.84
( materjal: puuvill mõõtmed: kui hypotenuse on 1m, õige nurga all on kohta 0,92 m ja pikkus on 1.28 m.. )
Lisa Soovinimekirja

Fluorestsents-Mikroskoobi Filter Optilised Filtrid Longpass jaoks Fluorestsents Biomedical Vahend

€769.72 - €962.15
( #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{laius:750px}#detail_decorate_root .magic-8{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;kõrgus:750px}#detail_decorate_root .magic-10{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;kõrgus:865.3846153846154 )
Lisa Soovinimekirja

12V-16.8 V Spot Welding Machine Vask Kõrvad 99 Käiku Astmevaba Reguleerimine Integreeritud Keevitus Pen Keha on 0,1-0,2 MM

€27.83
( 1.12 v-16.8 v sisend, lai, toiteallikas kohanemisvõime, valikuline auto avarii start toide, auto aku, kõrge määr aku mudeli õhusõiduki, jne. (peab olema hea jõudluse, vähemalt tasemel, mis saab käivitada auto) 2. sisseehitatud imporditud mos toru, sisseehitatud imporditud madala veeretakistusega )
Lisa Soovinimekirja

98pcs Kvaliteetne Elektriline Lihvimine Tarvikute Komplekt Sisaldab Lihvimine Pea Vaik Lõikamine Ketas Liivapaber Ringi Milling Cutter

€17.44
( elektrilised lihvimis-set / tarvikud / grinding machine / rippuvad lihvimis masin / jade nikerdamist masin (nikerdamiseks, lihvimiseks ja poleerimiseks) peamiselt kasutatakse: lõikamine, graveerimine, puurimine, lihvimine, poleerimine, jahvatus -, hallitus, graveerimine, lihvimine, pesemine, )
Lisa Soovinimekirja

16 Tolli Nr-tera Ventilaator Super Vaikne Bladeless Põranda-alaline Fänn Madal Müra Õhu Purifing Romote Controled Elektriline Ventilaator

€725.03
( 16 tolli nr-tera ventilaator super vaikne bladeless põranda-alaline fänn madal müra õhu purifing romote controled elektriline ventilaator 360° bladeless fänn puldiga õhuvool ventilaatori madal db kontor kirjeldus: •see bladeless ventilaator on mõeldud, et toota pehme )
Lisa Soovinimekirja

Hooldus emaplaadi kohta McWeir keskne õhukonditsioneer ja hooldus PCO3QC0AL0 töötleja.

€21 545.85
( ostja märkus: see hind ei sisalda kindlustust ja mis tahes makse, mida importiv riik.mis tahes impordi-või kindlustuse kulud kannab ostja.täname oma arusaamist.kuna aega vahe hiina ja eri riikides sirvides tooteid, minu pood.me ei tohi online, kuid võite olla kindel, et me kontrollige poodi iga )
Lisa Soovinimekirja

Eest Homelite 650/750 Mootorsae Asendamine Carburetor Kit Remont Walbro K10-WB Jaoks Poulan/Weedeater/Ryobi/Ryan/IDC

€10.60 - €21.22
( toote andmed: * täiesti uus ja kvaliteetne *kui carburetor remont komplekt walbro k10-wb *sobib walbro wb-seeria carburetors kuid ei hõlma järgmist tüüpi:wb-24,wb-25,wb-32,wb-33,wb-35,wb-38 *sobib homelite 650,750 mootorsae ja fp100 veepump *sobib kõige )
Lisa Soovinimekirja

25 Tk Väikeste Kevadel Aias Kääridega Lill Käärid Pruner Vahendid Roostevabast Terasest Pügamine Osad

€3.82 - €7.50
( kirjeldus on oma aia käärid olnud kasutusel aastaid?kas tahad asendada pruner kevadel?asendada see käesoleva aiandus käärid kevadel ja lase tal jätkata tööd teile!valmistatud roostevabast terasest, rooste vastupidavus ja kulumiskindlus, kindel ja vastupidav, saab tagada kaua aega kasutades. omadused - )
Lisa Soovinimekirja

Täpsus LCD-Ekraani vastavusse Viimine Hallituse iPhone 5 iPhone 14Pro Max LCD Välimine Klaas Asukoha Hallituse LCD Remont Positsiooni Hallituse

€48.45
( täpsus lcd-ekraani vastavusse viimine hallituse iphone 5 iphone 14pro max lcd välimine klaas asukoha hallituse lcd remont positsiooni hallituse omadused: 1. kvaliteetne puutetundlik klaas ekraan lcd kokkupanek hallituse 2. väga head teemad, teie renoveerimise tööd 3. )
Lisa Soovinimekirja

4tk jaoks WP26 WP17 WP18 Argoon TIG Keevituse Põleti Tarbekaubad Volfram Elektroodi Collet Nippi Alumiiniumoksiidi Otsik Cup Kork

€4.00 - €5.34
( kõrge kvaliteediga tarbekaubad wp17 wp18 wp26 tig keevitus tõrvikud. collet suurus : 2,4 mm (0.094 tolli) alumiiniumoksiid pihustid suurus : 6#, 10n48 pikk ühise põllumajanduspoliitika 57y02, pikkus 11.8 cm (4.63 tolli). see on kindlad tarbekaubad, seega sobib igat )
Lisa Soovinimekirja

1000pcs Kuum Klambrid 0.8 mm Roostevabast Terasest Eel-lõigatud Auto Plastist Kaitseraua Keevitus

€308.84 - €593.94
( 1000pcs kuum klambrid 0.8 mm roostevabast terasest eel-lõigatud auto plastist kaitseraua keevitus - toore, materjal: roostevaba teras - kasutamine: auto kaitseraua remont - diameeter: 0.8 mm - kuju: semi-laine - tüüp: pre-cut - kogus palju: 1000pcs )
Lisa Soovinimekirja

Voodi Vöö Rihm Turvaline Voodi Ohutuse Rihm Reguleeritava Nailon Lindi Rihma Haiglas Anti-Tilk Langeb Ennetamise Ohutu Valvur

€12.69 - €25.39
( kirjeldused: voodi vöö rihm on reguleeritav pikkus ja choosable seljas võimalusi, et sobiks erinevate vajadustega. anti-sügisel vöö võtab pehme dacron materjali ja võre hingav elastne. vöö haiglavõrgu võib takistada kasutajatel saada välja voodi või ratastooli. toote )
Lisa Soovinimekirja

Mini Võtmeta avamis-ja Drill Bit 0.3-8mm Ise Karmistamist Electric Drill Bit Collet Võistluskalendri Vahend 1 / 4 Kuusnurkne Käepide Quick Change Conve

€7.01 - €11.30
( omadused: * täiesti uus ja kvaliteetne . *koheselt teisendab mõju juhtide hoida mitte-quick change drill & driver bitti *võtmeta padrun sõrme pingutab lihtne natuke muutusi *quick-change hex varre kohe vahetuslepingud, 1/4 mõju draiverid & quick-change adapter . *lihtsalt )