0

Menüü

6tk Kaamera Film Rulli Võtmehoidja Koos Foto Albumisse Pildi Naised Mälu Sünnipäeva Leidke Kingitus

Pood: Ehted & Aksessuaarid
6tk Kaamera Film Rulli Võtmehoidja Koos Foto Albumisse Pildi Naised Mälu Sünnipäeva Leidke Kingitus

6tk Kaamera Film Rulli Võtmehoidja Koos Foto Albumisse Pildi Naised Mälu Sünnipäeva Leidke Kingitus

( 0 Arvustused )
€11.02 - €21.59
Kategooria: Ehted & Aksessuaarid
Sku: i176130

Toote andmed

6tk Kaamera Film Rulli Võtmehoidja Koos Foto Albumisse Pildi Naised Mälu Sünnipäeva Leidke Kingitus

HOIDA LEMMIK PILDID: film võtmehoidja võimaldab teil isikupärastada seda koos oma lemmik pildid või fotod, mistõttu on otstarbekas mälestus, mis aitab teil säilitada mõned olulised mälestused

Rikas pakett: Seal on 6 peamised ketid, pakendis, iga võtmehoidja on 10 fotod, teil on piisavalt, et rahuldada oma igapäevaseid vajadusi, olenemata sellest, kas ta on endale või kingitus oma väljavalituks

Peen Film Reel Kujundus: pilt võtmehoidja on stiilne ja huvitav disain, mis meenutab filmi reel, lisades, et tema esteetiline kaebuse ja mistõttu on moe aksessuaar, mis paneb sind seista välja

MULTI-FUNKTSIONAALSET KASUTUSVIISIDE: See keychain camera roll on ideaalne kingitus valik erinevaid puhkudel nagu sünnipäevad, tähtpäevad, pulmad, sõbrapäev, Jõulud, lase teil öelda aitäh.

MUGAV JA KAASASKANTAVATE: keychain pildiga võimaldab teil teha oma lemmik pilte teiega, mistõttu on mugav ja kaasaskantav; see teeb läbimõeldud kingitus valik mälestuseks lähedastega, lemmikloomad, vanavanemad ja rohkem, tagades need mälestused on alati teiega

Omadused:

Custom võtmehoidjad, fotod võimaldavad teil DIY koos oma lemmik pildid või fotod, mistõttu on see sobiv viis säilitada olulisi mälestusi.

Selle filmi reel disain ja kesised pakendite, keychain film pilt on mitte ainult ilus, vaid ka funktsionaalne.Soovitatav sobiv kingitus valik vanemad, perekond, sõbrad, naabrid, kolleegid ja lapsed, mitmekülgne valik erinevatele saajatele.

Kirjeldus:

Materjal: PET-plastist

värv: Nagu näha

Pakendi Sisu:

6 x Sublimatsioon Tühi Film Võtmehoidja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Firmast

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

Umbes Makse

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Isamaalised.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

Umbes Saadetised

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, Isamaalised.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

Umbes Pärast-müüki Teenust

Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

Kohta Tagasisidet

1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Metallide Tüüp - PUUDUB

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

DIY Pearl Tarvikud S925 Hõbe Kõrva Trukid Kõrvarõngad Tühjade Omanik Style Sobib 8-10mm Helmed

€6.38 - €15.96
( tehase lisavarustus kõik tooted ei sisalda pärl. pearl peab olema eraldi osta toote nimetus: s925 hõbe jade kõrvarõngad tühi omanik hõbedane sisu: sagedusel 92,5% vastab standardile soovitan sidumist jade luua sirge auk umbes 1,0 mm )
Lisa Soovinimekirja

VIANRLA 925 Sterling Hõbe Risti kujuline Ripats Valge Tsirkoon Kaelakee 18k kullatud Minimalistlik Naiste Ehted Tilk Laevandus

€64.98
( ainult toote kõrge kvaliteedi 925 hõbe ehted tootja:vianrla toote tüüp:kaelakee materjal:925 sterling silver toetavad: odm /oem )
Lisa Soovinimekirja

HuiSept Ehted Kõrvarõngad 925 Hõbe Tarvikud Tsirkoon Naiste Pulmad Engagement Lubadus Pool Kingitus Hulgimüük

€5.69 - €11.39
( huisept ehted kõrvarõngad 925 hõbe tarvikud tsirkoon naiste pulmad engagement lubadus pool kingitus hulgimüük )
Lisa Soovinimekirja

Ehted särk cufflink jaoks mens Brändi manseti nööbid Ringi Kujuline mansett link Kvaliteetseid Pulm abotoaduras Tilk Laevandus

€13.05 - €26.10
( nimi: ehted särk cufflink jaoks mens brändi manseti nööbid ringi kujuline mansett link kvaliteetseid pulm abotoaduras tilk laevandus materjal: vask värv: nagu pildil tarneaeg: tavaliselt saata 48 tunni jooksul pakend: oppo kott ülikond: diy järeldused ,nõidumine,kaelakee, )
Lisa Soovinimekirja

Cogonia Shell Flower Pearl Kõrvarõngad On Naiste Mood 925 Silver Needle Disainer Valge Kõrvarõngas Pulm Ehteid Hulgimüük

€4.03 - €6.72
( ❤ suurus:umbes 2*2cm ❤ materjali : vask paksenenud 14k kullatud& 925 silver needle paksenenud 14k kullatud teeb ehteid rohkem läikiv,rohkem peen, ja rohkem kauakestva värvi säilitamine. ❤ kingitus: kõrge kvaliteet ehted on ideaalne kingitus sõber, ema, tütar, )
Lisa Soovinimekirja

3tk Kurja Silma Roostevabast Terasest Rõngad Naiste Vintage Reguleeritav Sõrme Sõrmus Fashion Pulm Ehted Kingitus Käsitöö DIY Tarvikud

€2.83 - €4.03
( toode: sõrmused kaal: 2,3 g kogus: 3tk värv: rainbow värvi,kulla värvi,hõbedane värv materjalid: roostevaba teras useage: sobib ehete valmistamine avamine reguleeritav rõngad võlusid järeldused käsitöö diy ( saba rõngad tolknema ripats jne) või muud )
Lisa Soovinimekirja

DIY Pearl Tarvikud Tühi Vask Kaetud 18K Gold Semi-ümmarguse Shell Pärl Ring Avamine Temperament Naine

€3.59 - €10.26
( mikro inkrusteeritud tsirkoon poole auk pärlitega komplekt ringi diy tühi komplekt vask pakitud 18k ehtsa kulla värvi kaitse antioxidation ja allergia ennetamine särav ja kauakestev värv säilitamine sobivad 6-7mm rant soovitatud puurimine: 1,0 mm )
Lisa Soovinimekirja

Looduslikust Kivist Ripatsid Armas Muchroon Sinine Türkiis Opaal Peen Vääriskivide kohta Ehted Teha Diy Naiste Kaelakee, Käsitöö

€1.92 - €2.95
( + järgige poest saada kupongid osta toote info: 1.kuld pakitud cutout hobune silma kujuline ripats peen disain ere pind diy ehted tegemine käsitöö käevõru, kaelakee, 2. materjal: kivid 3. suurus: 12x16 mm 4. kaal: 2 g 5. kuju:nagu pildil 6. )