0

Menüü

Uus originaal IC chip ATM89C51SND1C-UL ATM89C51SND1C Küsi hinda enne ostu(Küsige hind enne ostmist)

Pood: Ehted & Aksessuaarid
Uus originaal IC chip ATM89C51SND1C-UL ATM89C51SND1C Küsi hinda enne ostu(Küsige hind enne ostmist)

Uus originaal IC chip ATM89C51SND1C-UL ATM89C51SND1C Küsi hinda enne ostu(Küsige hind enne ostmist)

( 0 Arvustused )
€57.00
Kategooria: Ehted & Aksessuaarid
Sku: i173490

Toote andmed

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp - Ehted Tools & Seadmed
  • Toote Omadused - Küsi klienditeenindusest
  • Ehted Tools & Seadmed Tüüp - Ringi Sizers
  • Mudeli Number - ATM89C51SND1C-UL
  • Materjal - Plast
  • Toote Kaal - 0.001

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

18k kullatud Roostevaba Teras Siiralt Käsi Suur Ripatsid, Ehted Küljest Kaelakeed Mehed Naised Hip-Hop Palve Jeesuse Ketid Kingitused

€6.77 - €9.68
( täiesti uus, kasutamata, avamata, kahjustamata punkti (sealhulgas käsitöö esemed). vaata müüja kandmise üksikasjad. materjal : roostevabast terasest,ei sisalda niklit, pliid tasuta värv : gold,silver kogus : 1 tk mõõdud : ripats : 20*43.5 mm,kaelakee )
Lisa Soovinimekirja

Luksus Sinine Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid Tolknema Kõrvarõngad on Naiste Kaasamine Pulm Tarvikud Uhke Daami Kõrva Kõrvarõngad Ehted

€1.41 - €5.42
( kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.me vastame 24 tunni jooksul. ehete hooldamine: * kui allergia on olemas,peatus seljas.see on mood ehteid, mis ei ole päris puhas kuld/hõbe * hoidke see toode eemal käeulatusest. * vähendada puudutada higi. * )
Lisa Soovinimekirja

Õõnes Lill, Kristall Käevõrud Beaded Strand Käevõru Naistele Ehted Suvel, Kevadel Käepaela Handchain Pool E0BE

€0.69 - €0.98
( omadused: ootdty need käevõrud teeb teile rohkem, ja pilkupüüdev. lihtne siduda sallid, mütsid, kotid või igapäevased riided. unikaalne käevõru kindlasti meelitada tähelepanu teised. peen tarvikud aidata lisada lõbusam oma lemmik riided, tarvikud. sündmus: )
Lisa Soovinimekirja

Armastus Südames Square Foto Raami Epoksü Hallituse DIY Käsitöö Vaik Dekoratiivsed Käsitöö Ehteid Teha Hallitus Hallituse Silikoon

€3.37 - €36.95
( armastus südames square foto raami epoksü hallituse diy käsitöö vaik dekoratiivsed käsitöö ehteid teha hallitus hallituse silikoon seisukord: 100% täiesti uus ja kvaliteetne värv:nagu pildil materjal: silikoon pakend:1tk sobivus : kodu kaunistamiseks,valentine )
Lisa Soovinimekirja

Töötlemata Looduslik Morganite Roosa Beryls Kivi Raw Nugget Helmed DIY Ehteid Teha MY230840

€16.94 - €18.81
( mix suurus töötlemata looduslik morganite roosa beryls kivi raw nugget helmed )
Lisa Soovinimekirja

Looduslik Hiina Käsitsi Nikerdatud Jade Jasper Kuju Amulett Kaelakee Ripats

€15.16 - €21.65
( seisukord: uus suurus(umbes)52*52mm pikkus(umbes): kogus:1/5tk juhuslik tarne, võib olla väike erinevus värvi,sest see on looduslikult moodustunud,palun valitsevad selline. meil on oma töötlemise tehas, seal on hiina suurim hulgimüügi turg, võivad anda )
Lisa Soovinimekirja

Lille Kõik-mängu Clavicle Kett Reguleeritav Ring Bead Chain Külma Tuule Kaela Kett

€2.03 - €2.57
( omadused: ootdty see lill kaelakee saab teha te tunnete, enesekindel ja õnnelik-. selle kaelakee kasutamine sulami,vastupidavus ja moodne. see on tuhmuma vastupidavad,sobivad pikaajaliseks kandmiseks. see on hea, kingitused halloween,jõulud päeval uus aasta, )
Lisa Soovinimekirja

Gooti Lill Kaelakee

€8.89
( • toote detailid lk toote pildid on kõik võetud reaalsed objektid, ja tänu kaamera valgustus, võib esineda värvi erinevusi.palun vaadake reaalset objekti mõistmiseks. [toote nimi]: kaelakee materjal: sulam toote kaal: 10 grammi [toote suurus] palun vaadake )
Lisa Soovinimekirja

Looduslik Roheline Jade Guanyin Buddha Ripats Kaelakee Meeste Ja Naiste Tegelikku Emerald Featured Feng Shui Ripatsid Fashion Ehted Võlusid

€10.37 - €14.82
( sinu sõber!õnne, head päeva! tere tulemast minu isamaalised.ee pood https://isamaalised.ee/store/1102094408 mul on pärit hiinast.ma olen kuju koguja ja ma olen väga huvitatud vana tsivilisatsioon, hiina aastate jooksul.minu kollektsioon sisaldab 56 etniliste rühmade hiinas.mul )
Lisa Soovinimekirja

Mobius naine ins külm tuul niši disain käevõru lihtne mood kõrge mõttes bestie käevõru

€7.93 - €16.19
( kauba atribuut materjal: metall ravi protsess: galvaanilise värv: hõbe moskva käevõru, kuld moskva käevõru populaarsed elemendid: vee sulin, dragon ja phoenix teenetemärgi stiil: hiina uus stiil kategooria: isiksuse laine populaarsed elemendid )