0

Menüü

Lähis Vana Vintage Käsitöö Emailiga Käsitöö Unistav Magus Seeria Ingel, Lind, Lill, Tutt Kujuga Pross

Pood: Ehted & Aksessuaarid
Lähis Vana Vintage Käsitöö Emailiga Käsitöö Unistav Magus Seeria Ingel, Lind, Lill, Tutt Kujuga Pross

Lähis Vana Vintage Käsitöö Emailiga Käsitöö Unistav Magus Seeria Ingel, Lind, Lill, Tutt Kujuga Pross

( 0 Arvustused )
€179.52 - €289.56
Kategooria: Ehted & Aksessuaarid
Sku: i95558

Toote andmed

  • Metallide Tüüp - Vask
  • Materjal - Metallist
  • CN - Guangdong
  • Trahvi või Mood - Mood
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp - Prossid

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Looduslik soolhape crystal Klastri Ripats Kaelakee Riba kujuline silindri ebaregulaarne kynite raw kivi kampsun kett choker

€155.04
( toote nimetus füüsilise soolhape crystal klastri ripats kaelakee riba kujuline silindri ebaregulaarne kynite raw kivi kampsun kett choker materjal 100% looduslik tervendav crystal kivi funktsioon fengshui kaunistamiseks ,pulmad kingitused, tervendav kivi suurus 45*12*10-55*16*20mm neto )
Lisa Soovinimekirja

DIY Naiste Elevant Võlu Ehted

€2.97 - €3.41
( 1.meil on professionaalne ehted tootja, mida me saame teha on tsingi sulam kaelakee, plii sulam, kaelakee,käsitöö kaelakee, crystal kaelakee,helmed kaelakee, jne . 2.oleme kohas, kus saate kohandada tegema kliendi kujunduse vastavalt oma nõuded ja spetsifikatsioon , oem&odm tellimused on )
Lisa Soovinimekirja

Vassago Vintage Viking Magnet Käevõru Mansett Roostevabast Terasest Amulett Iiri Keldi Sõlm Aksessuaar Kingitus

€28.64 - €47.75
( toote parameetrid ● nimi: käevõru ● materjal: roostevaba teras ● värv:musta värvi ● stiilis: trendikas, klassikaline, igavene ● soolise:mehed sündmus: pidu sünnipäeva puhkus kingitus palun kontakti vältida vaha, leelismetallid, bleach, parandus vedeliku ja muid söövitavaid aineid. )
Lisa Soovinimekirja

DIY Silikoon Küünal Omanik Hallituse Käsitöö Poolringi Geomeetriline Küünlajalg Hallituse Teed Vaha Cup Õnnistus Tseremoonia K3KF

€3.14 - €6.28
( omadused: ootdty need vormid on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mida arenenud tehnikat, paindlikud ja korduvkasutatavad, mida on lihtne kasutada, de-hallitus. see diy hallituse oskab unikaalne küünal plaate ja saab kasutada nii kodu kaunistamiseks. see on väga )
Lisa Soovinimekirja

1 Paar Kõrvarõngad Võluv Tolknema Kõrvarõngad Naljakas Minimalistlik Haaknõel Lukuga Kõrvarõngad Ehted Tarvikud

€0.49 - €0.80
( tähtis info materjal:sulam pakendi suurus: l: 3,5 cm/1.38 , w: 0,8 cm/0.31 (ligik.) ülevaade: vastu peen retro punk stiilis tõmblukk pea disain, tolknema kõrvarõngad on unikaalne, atraktiivne ja moekas, mis viib sind trendikas tunne. need peeneks )
Lisa Soovinimekirja

League of Legends Kaelakee Mees Kama Pruudi Kaelakeed KDA Ahel Kõrge Kvaliteedi Ripats Ehted Kulla Värvi LOL Kpop Metallist Collares

€5.25 - €8.76
( märkus: kui seal on nõuded toote materjalide konsulteerige klienditeenindus enne tellimuse tere tulemast minu poodi! ^ ^ professionaalselt toota ja müük, roostevabast terasest jewelries,mis on kõrge vastupidavus rooste, korrosiooni ja halvustata.roostevaba teras on üks )