0

Menüü

Armas Kodu Kaunistamiseks Makramee Seina Riputamise Tapestry Puuvill Tutt Käsitööna Kootud Böömi Kunsti Tausta Riie Vaip

Pood: Home Decor
Armas Kodu Kaunistamiseks Makramee Seina Riputamise Tapestry Puuvill Tutt Käsitööna Kootud Böömi Kunsti Tausta Riie Vaip

Armas Kodu Kaunistamiseks Makramee Seina Riputamise Tapestry Puuvill Tutt Käsitööna Kootud Böömi Kunsti Tausta Riie Vaip

( 0 Arvustused )
€15.41 - €30.83
Kategooria: Home Decor
Sku: i90266

Toote andmed

Omadused:

1. Need makramee seina öökull tapestry tapeedid on valmistatud looduslikust puuvillast nööri.

2. See öökulli kuju muudab makramee seina riputamise armas ja ergas.

3. Makramee seina art on suurepärane kodu kaunistamiseks.

4. Kootud seina decor on mitte ainult dekoratiivne gobelään, kuid ka armas hoiukorv.

5. See armas makramee seina decor on ideaalne interjööri elutoad.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Makramee seina riputamise

Toote Suurus: Umbes 20*60cm/7.87*23.62 tolli

Toote Sisemine Läbimõõt: Umbes 12cm/4.72 tolli

Toote Materjal: Puuvillane köis ja pöök

Pakkeleht:

Makramee seina riputamise gobelään*1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Raske Pöögi: Selle toetav osa on valmistatud kvaliteetsest pöögi, mis teeb öökull tapestry vastupidavamad alla ja vastupidav, ja ei ole katki lihtsalt.

2.Armas Disain: Pärast tundi knotting, hoolikalt meisterdatud käsitööna materjale kasutades looduslikke materjale anda minimalistlik tunda ja luua pingevaba ja armas tunne siseruumides.

3.Seina Kaunistamiseks: saate lisada omapärase stiili oma isiklik ruum, mida kaunistavad teie seinad käesoleva armas kakk vaip, makramee seina kunsti, mis meeldib kõigile, kes näeb seda.

4.Multifunktsionaalne Vaip,: kootud seina decor on mitte ainult dekoratiivne gobelään, kuid ka armas hoiukorv, mis võimaldab teil salvestada mõned väikesed esemed, nagu puldid ja mobiiltelefonid.

5.Lai Kohaldatavus: makramee wall decor sobib väga hästi elutuba, magamistuba, esipaneel, laste tuba, isegi interjöör hubane kohvik või stuudio, mis on väga praktiline.

  • Materjal - Polüester / Puuvill
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Muster Tüüp - triibuline
  • Technics - KÄSITÖÖ
  • Kuju - ovaalne
  • Muster - Lõng Värvitud
  • Stiil - Modern Stiil

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Wesleyan University Magnet Beebi Kleebised Kodus Lapsed Külmkapp Korraldaja Armas Külmik Decor Värvikas Naljakas Mänguasi Magnet

€26.74 - €38.19
( suurus: väike: 76 mm keskmine: 120 mm suur: 160 mm võtame kohandatud korralduste oma kujunduse ja mustrid kohandatud tähelepanu 1. pärast tellimuse esitamist, palun saatke meile andmed või pildid, mida soovid printida ajas (oma nimi, tekst, mida soovid meile printimine, jms).kui soovite muuta teksti )
Lisa Soovinimekirja

Muusika Kasti Küljest Vänt Graveeritud Muusikaline Box - Mehhanism, Antiikmööbel ja Vintage Personalizable Kingitus Vanemad, et Tütar

€5.27 - €10.75
( funktsioon: ootdty vintage design see muusika box on puitunud.peen pind nikerdatud käsitsi imitatsioon iidsetest aegadest viia sind maailma. spin vända käepidet ja keerake käepide, kuulete selget muusika ilma akut. klassikalise muusika teema music box on sunshine .muusika )
Lisa Soovinimekirja

Halloween Akna Kleebised Siluett, Must Branch Klammerduvad Decal Halloween Aknas Decal Hirmutav Pool Kaunistused Klaasist Aken

€9.06 - €18.13
( meie halloween akna kleebised, sa saad oma windowsi arvesse jube stseene!need nõrgad decor punkte muuta hirmutav halloween pool kaunistused.lihtsalt eemaldage ja stick lihtne rakendus, mis saab eemaldada, jätmata jälgi.palju rakendamise võimalused, ideaalne trikk-või-ravivad! kirjeldus: nimi: )
Lisa Soovinimekirja

Kõrvits Teema Pärg Raami Käed-Võime Parandamine Pärg Raami Thanksgiving Käsitöö Metallist Traadist Raami Diy Rippuvad sügisesse

€5.37 - €7.67
( kõrvits teema pärg raami käed-võime parandamine pärg raami thanksgiving käsitöö metallist traadist raami diy rippuvad sügisesse kirjeldus: vastupidav metallist traat ehitus pikaajaline kasutamine. kõrvitsa-teemastatud disain ideaalne sügisel kaunistavad ajal halloween )
Lisa Soovinimekirja

Puerto rico 1895 20 centavos hõbetatud Koopia Mündid

€12.91 - €22.66
( tere tulemast minu poodi! custom tellimusi on olemas. meil on tootja, mis on spetsialiseerunud teadus -, dev elopment ja tootmise mündid, medalid, märgid, ehted (münt rõngad, mündi ripatsid, mündi kõrvarõngad), ja muid metallist craf ts.kui olete huvitatud meie toodetest või )
Lisa Soovinimekirja

Vaik Foto Raami Vintage Pilt, Ekraan Armu Decor Väike Dekoratiivne Rippuvad Tabel

€64.04 - €128.08
( kirjeldus see foto raami, mis on valmistatud suurepäraseid materjale, mis on kavandatud, et aidata teil säästa vääris fotod, ja on hea kaunistamiseks ja ekraani mõju.see on väga hea foto raami, mis saab rahuldada oma vajadusi väga hästi.valige üks teie jaoks! omadused -värv:nagu )
Lisa Soovinimekirja

100 Ümbrik Väljakutse Sideaine Paar Väljakutse Korral Salvestada Koos Väljakutse Notepad Kokkuhoid Kausta Hot Müük

€103.38 - €240.40
( täiuslik raha eest budgeters, kes armastavad päästa! eelarve sideaine raamat teeb raha säästa ja eelarvestamine nii lõbus.üks endale ja üks oma pere-eelarve.aitab säästa raha järgmisel aastal!või, kui te säästa raha puhkus, auto, hädaolukordade fond, võla pistis, sünnipäevad )
Lisa Soovinimekirja

Nõid ja Kass Liblikas Märke Maali Retro Naljakas, Baar, Köök Tina Märk Emade Päev Retro Metallist Märgid Plakat Tahvel Seina Decor

€35.13 - €76.37
( * suurus: umbes 20 x 30 cm / 7.8 x 11.8 cm (pikkus * laius) 40x30cm/12x16 cm.augu läbimõõt: umbes 0,3 cm / 0.12 tolline. * meil on professionaalne dekoratiivsed märk müüja: professionaalne graafika-meie märgid on hoolikalt mõeldud-loominguline, lihtne, stiilne, usaldusväärne )
Lisa Soovinimekirja

Maailma Kaart Seina 3d Akrüül Seina Kleebised kolmemõõtmeline Kleebised Magamistuba Office Uuringu Taust Seina Kaunistamiseks Kleebised

€48.93 - €81.55
( omadused:lihtne puhastada lihtne kasutada/durable/loominguline disain,seina decal värv:must materjal:akrüül suurus: s(w*h): umbes 0,8*0,4 m m(w*h): ca 1,2*0,6 m l(w*h): umbes 1,8*1m xl(w*h): umbes 2,3*1,2 m pakett sisaldab:1 x euroopa )
Lisa Soovinimekirja

Ma Ei Vasta Black Flag Banner Kaitserõngad Trump 2024 2 Kaitserõngad

€55.57 - €85.50
( 【toote detailid】 100% polüester.valmistatud kõrge kvaliteediga polüester kangas, kerge ja drapey.ühe kihi kahepoolne trükkimine, erksad värvid, ei ole kerge kaduma, kiiresti kuivav.rippuvad lipud kolm mõõdud: 60x90cm ( 2x3ft ), 90x150cm ( 3x5ft ), 150x240cm ( 5x8ft ).seal on kukk-silma mõlemasse )
Lisa Soovinimekirja

Viltimise Materjali Pakett Leibkonna Isiku Tausta Kaunistamise Tarvikud

€5.13 - €6.84
( omadused: ootdty täiesti uus ja kvaliteetne komplekt: kui diy sisaldab kassi ja teisi loomi.samuti saab seda kasutada nagu kingitus oma lastele või sõber sünnipäevad, jõulud, thanksgiving, halloween, uus aasta ja teised. kvaliteet on hea: valmistatud kvaliteetsest )