0

Menüü

Vastupidav Miniatuurne Skulptuur Laekuva Messing Figuriin Loomingulised Kingitused Madu Disain Messing Figuriin

Pood: Home Decor
Vastupidav Miniatuurne Skulptuur Laekuva Messing Figuriin Loomingulised Kingitused Madu Disain Messing Figuriin

Vastupidav Miniatuurne Skulptuur Laekuva Messing Figuriin Loomingulised Kingitused Madu Disain Messing Figuriin

( 0 Arvustused )
€1.88 - €3.08
Kategooria: Home Decor
Sku: i86975

Toote andmed

Tähtis Info

Materjal:Messing

Pakendi Suurus:

3.5 cm x 7cm/1.38" x 2.76" (Ligik.)

Ülevaade:

Realistlik visuaalne efekt on toonud teile see ornament.Iga detail on peen, et pind on sile ja seda on väga vastupidav.

Messing figuriin on tugev, vastupidav, korrosioonikindel, mitte-pleegib ja long-kestev, mistõttu on huvitav laekuva.

See on valmistatud vasest materjali.

Pikkus see messing ornament on 35 mm ja laius on 70mm.

See on ideaalne töölaua kaunistus, raamaturiiul, magamistuba, kabinet, elutuba, jne.

Märkus:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Tehnilised andmed:

Omadused: Peen Töö, Dekoratiivsed, Käsitöö, Kasutatakse Laialdaselt

Pakendi Sisu:

1 x Messing Figuriin

  • On Nutikas Seade - No
  • Teema - Loomade
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - Vask

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Hiina Õnnelik Kuldmünt Kollektsiooni Vana Müütilised Olendid Kogumise Dragon Tiger Väljakutse, Mälestusmündid

€1.76
( funktsioon: läbimõõt: 40mm net kaal: 30g paksus: 3 mm materjali:raud ja kullatud pakend:1 tk mündi plastist )
Lisa Soovinimekirja

Kaasaegne Purjekas Mudel Ornament Sepistatud rauast Retro Home Decor Tarvikud Realistlik Vahemere Stiilis Aksessuaar elutuba

€182.12 - €252.94
( märkus : kui te saate pakett katki, palun ärge avage vaidluste ja jäta negatiivset tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust esiteks, me ei tegele, ärge muretsege ! laos, kiire tarne, toetada dropshipping toote nimetus : purjekas teenetemärgi materjal: sepistatud rauast mõõdud: )
Lisa Soovinimekirja

3D Pöörlev Tuul Chimes Aia Kaunistused Ripuvad Ripats Tuul Vurr Bell Kodu Hoovis Välisilme Aia Kaunistused

€13.63
( omadused: 1. roostevabast terasest materjal: tuule-kellamäng on valmistatud vastupidavast roostevabast terasest materjal, mis on kulumiskindel, vastupidav ja ei ole kerge rooste. 2. disain: tuul chimes on mõeldud peegli peegeldus, see võib peegeldada ümbritsevat valgust ka, ja värvikas )
Lisa Soovinimekirja

Looduslik Mineraal Kristall Chalcopyrite Õpetamine Katse Maagi Isend Kodu Kaunistamiseks

€191.52 - €273.60
( tere tulemast crystal aastat poodi, me anname teile parima teenuse siin, kui teil on vaja mõista, tooteid, võite meiega ühendust võtta igal ajal!soovin teile head tervist ja õnne! märkus: 1. tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage kerge kõrvalekalle mõõtmine.täname oma arusaamist. 2. )
Lisa Soovinimekirja

Stirling Mootor Mootor Mudel Stirling Mootori Mudel Kit Anti Tõsta Kooli

€34.61 - €57.68
( stirling mootor mootor, mudel, lihtne tegevus, madal müra stirling teadus-füüsiline mudel teadus katse mänguasja 1. stirling mootor mootor mudel: füüsiline eksperimentaalne mudel, klaasist toru ja klaas alkoholi lamp hõlbustada otsest vaatlust kolvi liikumine. 2. anti slip: seal )
Lisa Soovinimekirja

Kaasaegne Kaunistused Vaik Käsitöö Põhjamaade Kodu Kaunistamiseks Tarvikud Õnnelik Apple Kujud Sisustus Kaunistada Office Desk Figuriin

€156.34 - €217.14
( toote nimi:apple teenetemärgi umbes suurus: väike: pikk:13cm lai:13cm kõrge:16cm suur: pikk:15cm lai:15cm kõrge:19cm samuti on ekraan kirjeldus allosas lehe andmed materjal: keskkonnakaitse vaik; kvaliteet on kõrge ja tallad on hoolikalt keevitatud ja stabiilne. klienditugi: )
Lisa Soovinimekirja

Lillevaasid Läbipaistev Kaasaegne Vaas Lillekimpude Pulm Kingitus Põhjamaade Stiilis Dekoratiivne Vaas Housewarming Keskpunkt Kodu Deco

€8.70 - €17.40
( bullet punkte: 1. romaan õhuke talje: see lill vaasi on mõeldud laia ava ja õhuke talje, lisades unikaalne touch oma tuba decor, millega võetakse vastu moes ja elegantne stiil. 2. hea klaas materjal: selle lille klaasist vaas on valmistatud kõrge boorsilikaatklaasist, mis on kõrge )
Lisa Soovinimekirja

Uusim Nostalgiline Retro Stiilis Loomade Uksekell Metallist Raud Bell Hobune, Elevant, Öökull Kuju Tuul Bell Seina Riputamise Kodus Kaunistused

€5.64
( tehnilised andmed: kogus:1tk mõõdud: pikkus 11cm laius 3cm bell umbes 3.5x3cm materjal:sulam ja raua märkus: seal on magnet tagaküljel tuul kellamäng,mida saab vahetult imeda kohta, raud uks. vana stiil,pind on natuke roostes,palun mõista,aitäh! üleminek: )
Lisa Soovinimekirja

Tealight Küünal Omanik Küünal Seista Teenetemärgi Laua Tabel Keskpunkt Õli Hajuti Põleti Kodu Magamistuba Jooga SPA Jõulud

€4.03 - €7.61
( kirjeldus: 【pakendi sisu】: 1 set eeterlik õli põleti kaussi, suurepärane ja maamees vaadata muudab täiuslik kohal. 【premium ja usaldusväärne】: töölaua tee valguse küünal omanik õli põleti on valmistatud sõbralik keraamiline materjal, mis on tugev ja vastupidav, ja )
Lisa Soovinimekirja

Burlap Kingikoti Elav Maamees Jõulud Kingitus Kotid 24 Korduvkasutatavad Burlap Pingutusnöör Kuuma Stantsimine Puuvillast Voodipesu Komplekt Puhkus Kommid

€6.06
( 24tk jõulud kingitus kott korduvkasutatavad burlap pingutusnöör disain elavat muster maamees puhkus kommid kingitus kott valmistatud vastupidav kõrge kvaliteediga burlap materjali, see kott tagab pikaajalise kasutamise ilma fraying. samuti on lihtne taaskasutada, vastupidav ja pestav, )
Lisa Soovinimekirja

Peata Ratsanik Joonis Puidust Laua Kaunistamiseks Halloween Tealight Küünal Omanik Õõnes Decor Laual Küünal Omanik Seisab

€56.82 - €113.64
( peata ratsanik halloween decor on õudne ja stiilne kaunistus teie koju.hotellis on peen üksikasjad rattur ja tema hobune, mille hõõguv kõrvits käes.see on suurepärane lisaks oma halloweeni kaunistused ja loob jube atmosfääri.see on valmistatud puidust materjal, mis on vastupidav.see on täiuslik )
Lisa Soovinimekirja

Hot Müük Rauast Linnu Kujukeste Abstraktse Lindude Ja Loomade Figuriin Retro Põhjamaade Kodu Kaunistamiseks Kunst Käsitöö Loominguline Kingitus Metallist Lind

€6.27 - €12.78
( tehnilised andmed: materjal: raud värv: valge, must, kuld suurus: 20 * 6 * 20cm märkused: 1. palun saage aru, seal võib olla kerge kõrvalekalle olemas. 2. tänu valgustus ja jälgib, seal on tühised erinevused pilt, ja tõeline punkt. pakendi )