0

Menüü

Loominguline Lind Tuul Kellamäng Värvikas Väljaspool Tuul Kellamäng Hõõguv Pall Väljaspool Helendav Tuul Kellamäng Rippuvad Dekoratiivne Ripats

Pood: Home Decor
Loominguline Lind Tuul Kellamäng Värvikas Väljaspool Tuul Kellamäng Hõõguv Pall Väljaspool Helendav Tuul Kellamäng Rippuvad Dekoratiivne Ripats

Loominguline Lind Tuul Kellamäng Värvikas Väljaspool Tuul Kellamäng Hõõguv Pall Väljaspool Helendav Tuul Kellamäng Rippuvad Dekoratiivne Ripats

( 0 Arvustused )
€2.34 - €3.90
Kategooria: Home Decor
Sku: i79815

Toote andmed

Tähtis Info

Materjal:Sepistatud Rauast

Pakendi Suurus:

Metallist Kelluke Stiil: Punane, HxW: 31.5 cm x 17,5 cm, 12.4" x 6.89" (Ligik.) Sinine, HxW: 34cm x 18cm/13.39" x 7.09" (Ligik.) Roheline, HxW: 32cm x 16cm/12.6" x 6.3" (Ligik.) Alumiinium Toru Stiil: Punane, HxW: 79cm x 17,5 cm/31.1" x 6.89" (Ligik.) Sinine, HxW: 78cm x 18cm/30.71" x 7.09" (Ligik.) Roheline, HxW: 74cm x 16cm/29.13" x 6.3" (Ligik.)

Ülevaade:

Unikaalne ja loominguline, tuul kellamäng fluorestseerib öösel, kui päike paistab päeva jooksul.Nautida muusikat nautides kaunist öösel tuled.Seal on värvikad linnud ja lilled, metallist kelluke/alumiinium toru ja sisaldavad fluorestseeruv endotermiline läikiv palli, mis aitab luua ilus ja loomulik heli, muutes aia rohkem lõõgastav.

Muudab su meeleolu rohkem rõõmu, sest see teeb karge ja meeldiv heli, kui saate loksutatakse käsitsi või puhub tuul ta õrnalt.Täiuslik kaunistamiseks oma seinad, trepid, välisuksed, aknad, puud hoovis, kuurordid, käsitöö näitab, ekraan windows ja nii edasi.

See on valmistatud sepistatud rauast materjali.

Seal on 6 erinevat stiili valida.

Linnu kujuga tuul chimes saab ideaalselt kaunistama teie kodu ja aed, tuule chimes sümboliseerivad armastust, turvalisust, häid soove, õnne, tervist ja rahu ja võib tuua õnne.Magus heli tuule chimes teeb sind õnnelikuks ja lõdvestunud ning see on sisukas kingitus oma väljavalituks, sõbrad ja pere, et väljendada oma muret ja armastust neile.

Märkus:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Tehnilised andmed:

Kasutamine: Teenetemärgi Omadused: Värviline, Helendav, Eri Stiile

Pakendi Sisu:

1 x Lind, Tuule-Kellamäng

  • Stiil - Modern Stiil
  • Teema - Loomade
  • Brändi Nimi - BLUELANS
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - Metallist

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Kaasaegne Loov Muusika märkus väikesed kaunistused Põhjamaade Vaik Klaver Kunst ja Käsitöö kääbus kujukeste Kingitused magamistoaga Kodu Kaunistamiseks

€23.86 - €43.39
( tehnilised andmed: materjal: vaik värv:kuldne,valge märkus: palun võimaldavad kerget värv kõrvalekaldumine tõttu tuli ja ekraan.suurus võib kõikuda veidi tõttu käsitsi mõõtmine. komplekti kuulub: 1 tk 100% täiesti uus ja kvaliteetne. stseen:elutuba, )
Lisa Soovinimekirja

Zen Dharma Meister Joonis Skulptuur Puidu Nikerdamiseks Kodu Aksessuaarid Hiina Elutuba Käsitöö Buddha Kaunistused

€780.89 - €1 593.67
( toote kirjeldus materjal ja käsitöö kkk umbes makse 1. me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu impordi maks kuulub tasumisele ostjate riikides. 2. me võtame deponeerimine, krediitkaardi, western union, alipay. 3. palun tasuda 7 päeva jooksul )
Lisa Soovinimekirja

Magamistoa Seinal Rippuvad Kaunistused Tutt Helmed Ripats Puidust Pardal Hoidmine Riiul Hammas Foto Rekvisiidid, Lasteaed, Lapsed, Ruumide Kaunistamiseks

€10.83 - €19.68
( puidust pardal helmed tutt ladustamise riiul omanik magamistoaga kodu seina riputamise decor tehnilised andmed: puidust helmed koos/ilma tutt decor ladustamise riiul, värske värv, lihtne ja armas.pakkuda ilusad rippuvad teenetemärgi magamistuba, laste tuba, lasteaed, jne.see mahutab foto )
Lisa Soovinimekirja

36" Tiibet Tiibeti Riie, Siid Tantra Budismi Roheline Tara Tangka Thangka Seinamaaling

€99.56 - €132.76
( märkus: palun lubage mõned väike värvi erinevus, sest erinevate tulede ja jälgib alati näidata erinevaid värve. ja kui sul on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust,aitäh mõistmise! suurus: 60*90cm 24 *36 kaal: 150 g materjalid: siid seisukord: )
Lisa Soovinimekirja

Talumaja Puit Sõlm Decor Käsitsi Nikerdatud Puidust Sõlm Decor Maamees Talumaja Aktsent Tuba Magamistuba Office Kaasaegne Boho Kohvi

€5.63 - €11.27
( talumaja puit sõlm decor käsitsi nikerdatud puidust sõlm decor maamees talumaja aktsent tuba magamistuba office kaasaegne boho kohvi kirjeldus: mitmekülgne ja ilus puit sõlm decor kõik kodus. meisterdatud 3 , ideaalne accenting erinevaid mööbli ja ruume. valmistatud )
Lisa Soovinimekirja

Office Seina Küünlajalale Kodu Kaunistamiseks Euroopa Küünlajalg Kodu Loominguline Märkus Modelleerimine Muusika Märkus Küünla Hoidja Seinale Riputamiseks

€14.46 - €28.91
( office seina küünlajalale kodu kaunistamiseks euroopa küünlajalg kodu loominguline märkus modelleerimine muusika märkus küünla hoidja seinale riputamiseks kirjeldus: toote nimetus: muusika märkus küünal omanik materjal: raud stiil: euroopa protsess: )
Lisa Soovinimekirja

WWII Au Snaiper Rauast Kroomitud Pronks Medal Tankid , Sõdur Väljakutse mündi plastist Rahu Medal Kunsti kaunistused - 1 Oz

€3.41 - €4.55
( kohaletoimetamine: tellimused üldjuhul saadetakse hiljemalt 1 tööpäev (k.a pühadel ja nädalavahetustel) pärast maksmist. tarneaeg sõltub teie siht ja muud tegurid. me tavaliselt kasutada standard tarne,meile tavaliselt võtab aega 7-15 päeva. kui ostate rohkem )
Lisa Soovinimekirja

Vaik joonis vaimse psühholoogiline liiva tabel mäng kasti kohus ravi chrismas põder

€22.68
( suurus: materjal:vaik pakk:opp kott ole täiuslik,välja arvatud puu )
Lisa Soovinimekirja

Magnet Nimekirja Pad Külmkapp Magnet Notepad Meeldetuletusi Sisseoste Nimekirja Magnet Memo Pad Isekleepuvad Külmkapp Tarvikud

€10.96 - €21.92
( bullet punkte: 1. vastupidav ja tugev magnet shopping list: see magnet ostude nimekiri on valmistatud kõrge-kvaliteet paksenenud akrüül materjalist, mis talub kulumist.see on vastupidav ja tugev pikaajaliseks kasutamiseks, nii et sa ei pea muretsema, asendades seda sageli.saate hõlpsasti )
Lisa Soovinimekirja

367A 60 Taskut Müntide Album Kogumise Müntide Raamat Kodu Kaunistamiseks fotoalbumi Mündi Albumi Omanikud Kogumise Raamat Scrapbooks

€1.78 - €2.58
( 60 taskud münte omanikud album raha hoiustamise kott müntide kogumise album raamat ootdty omadused: täiesti uus ja kvaliteetne. kate on valmistatud kvaliteetsest kunstnahast, ja servad ja nurgad on ümarad, ilma haiget käed, paks ja sile, suletud, selge ja ilus. spetsiaalne )
Lisa Soovinimekirja

Kaasaegne Purjekas Mudel Ornament Sepistatud rauast Retro Home Decor Tarvikud Realistlik Vahemere Stiilis Aksessuaar elutuba

€182.12 - €252.94
( märkus : kui te saate pakett katki, palun ärge avage vaidluste ja jäta negatiivset tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust esiteks, me ei tegele, ärge muretsege ! laos, kiire tarne, toetada dropshipping toote nimetus : purjekas teenetemärgi materjal: sepistatud rauast mõõdud: )
Lisa Soovinimekirja

Cowbell Cowbell Reguleeritav Kruvi Drum Kit Löökpillid Tarvikud Komponendid

€72.97 - €108.90
( img{max-width:100%} *{margin:0;padding:0;} .wrapper{width:99.5%;height:auto;border:1px solid #ccc;margin:0 auto;} #desc_div iframe{laius:1430px!oluline;} .selge, {selge:nii;} .clear10{selge:nii;height:10px;} .fl{float:left;} .fr{float:right;} @meedia ekraani ja (min-width:769px){ .kasti{laius:1430px;margin:0 )
Lisa Soovinimekirja

Suur Roostevabast Valamu Roostevabast Terasest Üle Valamu Laiendatav Roog Hammas Roog Drainer

€13.57 - €27.70
( kirjeldus roog riidekuivatusrest on teenus, elu, valmistatud kõrge-klassi materjal.see valamu äravoolu hammas on ja mis on hästi projekteeritud.seda saab kasutada nii praktiline puu-ja köögivilja drenaaž hammas, mugav kasutada koos laiendatav drenaaž disain. omadused -materjal: )