0

Menüü

Suur Voltimise Käsi Fänn Etenduste Muusika Festival Päevavalgus Tantsu Fänn

Pood: Home Decor
Suur Voltimise Käsi Fänn Etenduste Muusika Festival Päevavalgus Tantsu Fänn

Suur Voltimise Käsi Fänn Etenduste Muusika Festival Päevavalgus Tantsu Fänn

( 0 Arvustused )
€17.53 - €30.23
Kategooria: Home Decor
Sku: i77198

Toote andmed

Omadused:

OOTDTY

Täiesti uus ja kvaliteetne

Kvaliteetne materjal: Meie kokkuklapitavad ventilaator on tehtud trahvi kvaliteetsed bambusest marterial, ei ole mürgine ja oderless, vastupidav ja raske murda.

Täiuslik disain: Meie kokkuklapitavad fännid päevavalgus disain, elegantne ja täiuslikult siduda oma seljas või tantsu kleit.

Kerge ja kaasaskantav: Kerge ja moodne, kaasaskantav, lihtne ladustada ja vedada.

Lai kasutusala: Täiuslik, nagu partei, sünnipäeva kingitus, sobivad dekoratsioonid, dinning tuba, seina -, Aasia stiilis pidu.Täiuslik kostüüm aksessuaar masqurade, pulmad, ballile ja rohkem

Suurepärane kingitus: See on suurepärane kingitus tüdruk.

Tehnilised andmed:

Materjal: Bambus

Suurus: umbes.33x64cm/12.99x25.20in

3 Värvi ja Stiili Valikuline: Kui valida.

Kogus: 1 Tk

Pakett Sisaldab:

1tk Kokkuklapitavad Fänn Kott

Märkus:

Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.palun veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

Kuna vahe erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

  • Fänn Soonik Materjal - Bambusest
  • On Kokkupandav - Jah
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Tehnika - Vaba Vorm

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Roosa Mandala Lilled Tapestry Kawaii INS Stiilis Seina Riputamise Bohemian Kuu Psühhedeelne Mandala Home Decor Tarvikud

€32.63 - €65.26
( toote omadused: 100% täiesti uus ja kvaliteetne valmistatud vastupidav nailon ja polüester materjalist see toode on kolmes suuruses, valige palun, mida te vajate multi-funktsioon, stiilne decor ruumi või tabel saab kasutada nii seinal ripuvad seinavaibad,ranna )
Lisa Soovinimekirja

Halloween Aias Skulptuur Valge Väljas Kuju Armas Aia Kaunistamiseks Vaik Käsitöö Väljas Kujud Ja Skulptuurid

€13.02
( halloween aias skulptuur valge väljas kuju armas aia kaunistamiseks vaik käsitöö omadused: 👻 need lõbus halloweeni kaunistused võib viia kõikjal ümber maja veidi halloweeni tuju! 👻 ideaalne tahes raamaturiiul, kontor, naine või mees.skulptuurid et aidata teil valida )
Lisa Soovinimekirja

Kollektsiooni Antiik Lõvi Käsitöö Pronks Õnnistus, Koer, Lõvi Kuju Õnnistus

€41.34 - €59.05
( kallis sõber täname tulemas! olen pärit hiina ja tiibeti .ja ma olen antiik artikli koguja , ma olen väga huvitatud meie hiina aastat vana tsivilisatsiooni.minu kollektsioon sisaldab hiina 56 rahvusest.mul on kogutud ja koguda igasuguseid artikkel .kõik minu kollektsioon on madal hind ja )
Lisa Soovinimekirja

Rotangist Kunsti Teenetemärgi Ring Meik Peegel Kaste Vannitoa Seina Riputamise Peeglid Käsitöö

€71.45 - €142.90
( omadused: peegel: sobib kõigile countertops, see on väga sobiv teie interjööri kaunistamiseks, teha oma elu rohkem särav ja mugav oma elu.kas see on teie riideid või raseerimist, see on parim teenust teile.kombinatsioon looduslike elementidega muudab elu tagasi loodust ja vaikust. materjal: )
Lisa Soovinimekirja

Keraamilised Ingver Jar Vaas Kunst, Portselan Ladustamise Jar-Magamistoaga Pool Interjöör

€26.64 - €50.27
( kirjeldus: 【lisatasu materjali】: keraamiline ingver jar vaas on valmistatud kõrge kvaliteediga keraamika, koos õrna glasuur, kerge ja tugev, peen töö, ilus ja elegantne, lisades puudutus maastik koju. 【loominguline disain】: dekoratiivne keraamiline vaas koos moes suu, puhas )
Lisa Soovinimekirja

Jõulud Pähklipureja Väikesed Kingitused Astetic Tuba Decor Clip Nutcrackers Ornament, Puit Xmas Desktop

€68.35 - €131.44
( kirjeldus oled sa ikka mõelnud, kuidas teha oma kodus enam naljakas ja soojem?kas soovite kaunistada oma tuba ja teha ta elavamaks?see pähklipureja figuriin ornament võib olla teie jaoks hea valik.valmistatud puidust materjal ja millel on jumalik kuju, võib see kerge üles oma eluruumidesse )
Lisa Soovinimekirja

15CM Vask Messing käsitöö Vask Elevant Jumal Tiibeti Kultuuri Messing Ganapati Ganesh Lord Ganesha Kuju Buddha Home Office

€54.14 - €108.30
( kõrgus 15cm materjal: metall vask tere tulemast minu poodi vask toodete loetelu pronksist buddha kuju, linna skulptuur joonis skulptuur looma skulptuur vask tiibeti budismi õmmeldud kuld kujud pronks bell tongding vask suitsutusastia bronzes pronks käsitööd teinud, vask, pronks )
Lisa Soovinimekirja

12tk Halloween Double Layer Mitmeotstarbeline Decal Teenetemärgi

€4.74 - €9.88
( omadused: ootdty täiesti uus ja kvaliteetne lisada võlu: lisa see halloween meie topelt kolju tõusis kaunistused! materjal: valmistatud kõrge kvaliteediga pvc materjal, need seina kleebised on vastupidav ja lihtne kohaldada, et luua realistlik ja pilkupüüdev mõju )
Lisa Soovinimekirja

Looduslik Kristall Kukkunud Kivide Tervendav Mineraalid Ja Gemstone Teenetemärgi Kodus Ja Kivi Labrador Töötlemata Kivid Tarvikud

€21.19 - €42.38
( bullet punkte: 1. silmapaistva töö: see pisar gemstone ripats pakub labrador, et on poleeritud ja silutud, et täiuslikkust.kivi näitab uimastamise sinine, kollane ja oranž shimmers koos sillerdav optika, mis põrkab maha kui valgus siseneb kivi. 2. looduslik unikaalne gemstone: )
Lisa Soovinimekirja

Desktop Decor Ornament Auto Interjöör Kala Kaunistused Figuriin Asjade Vaik

€98.31 - €258.70
( kirjeldus see töölaud kala mudel ornament on valmistatud premium materjal, mis on vastupidav ja ohutu, ei ole kerge kaduma ja kulumist.ideaalne kaunistus auto sise-ja töölauale.loominguline veel õrn disain, võib olla ka siseruumides decor, laste mänguasi ja uue aasta kingitus oma sõpradele. omadused -värv: )
Lisa Soovinimekirja

Tiibeti Miao Hõbe Fengshui Õõnes Pixiu Metsaline, Raha, Rikkust, Rikas Amulett Ripats

€93.70 - €124.94
( märkus: palun lubage mõned väike värvi erinevus, sest erinevate tulede ja jälgib alati näidata erinevaid värve. ja kui sul on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust,aitäh mõistmise! tiibeti miao hõbe fengshui õõnes pixiu metsaline, raha, rikkust, rikas amulett )
Lisa Soovinimekirja

Ema Maarja Kuju Laua Ekraan Dekoratiivse Kunsti Vaik Jeesuse Pere Kuju Perekonna Skulptuur Riiul Office ' i Kirik, Laud Auto

€4.14 - €7.52
( kirjeldus: 【erandlik detail】: ema maarja kuju on kaunilt üksikasjalikud rikas värvimine; kena suurus panna riiulile või lauale või kuhugi on kodu, kontor või kirik, kui läbimõeldud lisaks kõigile ruumi. 【funktsioone】: see usklike kujukeste decor,pere kolm, otsin väga )