0

Menüü

Talu Talu Jõulud Koos on Minu Lemmik Koht Olema Metallist Märk Maamees Decor Kodus Köök, Baar, Kohvik Club Koobas

Pood: Home Decor
Talu Talu Jõulud Koos on Minu Lemmik Koht Olema Metallist Märk Maamees Decor Kodus Köök, Baar, Kohvik Club Koobas

Talu Talu Jõulud Koos on Minu Lemmik Koht Olema Metallist Märk Maamees Decor Kodus Köök, Baar, Kohvik Club Koobas

( 0 Arvustused )
€37.61 - €75.22
Kategooria: Home Decor
Sku: i74142

Toote andmed

Materjal stiil: tin / metal / Vintage Tina Märk / seina kaunistamiseks

Suurus: umbes 20x30 cm (8 tolli * 12 tolli)

Lihtne eel puurimine, lihtne riputada ja kaunistada kui teil on vaja

Kirjeldus: me oleme metallist tina märk, mida saab kasutada mis tahes kohas, seina decor, kodu köök decor, baar, kõrts, kodu, bensiinijaam kuum sisustus kauplus, klubi, elukoht, kohvik, kauplus, restoran, kaunistamiseks või pulmi, sünnipäeva või mis tahes tegevus, kingitus või kogumise.Ta võib teha teile, üks teie suurepärane metallist plakatid.

Hea pakend ja kvaliteetset teenust: igal tina märk pannakse kotti, ja me pack iga toote, nii et võite saada terve paketi.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust

Toote Spetsifikatsioonid

-Toote Nimi: Tina Märk

-Mõõtmed: 20 Cm X 30 Cm (8 Tolli X 12 Tolli)

-Mõõdud: 40 Cm X 30 Cm (16 Tolli X 12 Tolli)

-Seisukord: täiesti uus (Nullist, või viga otsida on normaalne retro disain.)

-Lihtne paigaldada: neli nurka märk on eelnevalt augustatud, ja rippuvad on mugav.

-Lihtne puhastada: Ärge pühkige tolmu niiske lapiga, lihtsalt pühkige tolm harjaga.

See on retro vaadata, roostes, vananemine, kriimustatud, vana ja värvi disain.See veekindel stiilne metallist dekoratiivne logo on valmistatud kõrge-kvaliteet, fade vastupidav tina, raud plaat metallist ja kindlasti kesta aastaid.

Servad on see tina märk retro dekoratiivset maali on volditud, et tagada ohutus ja stabiilsus.

  • Materjal - Metallist
  • Piirkondliku Funktsioon - euroopa
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Size1 - 30X20CM
  • Kasutamine - Kodu Kaunistamine
  • Teema - Loomade
  • Toote Tüüp - Metallist Märgid
  • Tüüp - Alumiinium
  • Stiil - Pastoraalne Stiil, Antiik-Imitatsioon
  • Tehnika - Kroomitud
  • Kuju - Ristkülik
  • Kategooria - Metalli Värvimine
  • Size2 - 30x40cm

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

W3JA Seene Kujuline Lill, Vaas Lille Pott Organisatsiooni Omanik Majapidamises

€4.75 - €9.70
( omadused: ootdty täiesti uus ja kvaliteetne kodu on see ilus seene lõhn difuusor vaas, sobib lisada mõni tuba. valmistatud kõrge-kvaliteet orgaaniline klaas, see vesi kultuuri lille pott on keskkonnasõbralik, vastupidav ja lihtne puhastada, mistõttu on suurepärane )
Lisa Soovinimekirja

Elegantne Isikupärastatud Käsitsi Tikitud Nurgas Järjehoidja Neli Aastaaega Lõbus Järjehoidja Käsitöö Ladustamise Ostukorvi Käsitöö Säilitamise Kapp

€57.00
( elegantne isikupärastatud käsitsi tikitud nurgas järjehoidja neli aastaaega lõbus järjehoidja teenetemärgi käsitöö kohandatud kiri järjehoidja käsitsi õmmeldud nurgas järjehoidja omadused: isikliku käsitsi tikitud nurgas järjehoidjad, lõbus järjehoidja kaunistused, hooaega!see )
Lisa Soovinimekirja

Päikest Püüdja Liblikas Ornament Päikest Püüdja Ornament Korduvkasutatavad Akrüül Liblikas Teenetemärgi Magamistuba Jõulupuu Aias Ja

€8.59 - €17.20
( kirjeldus: see päikest püüdja butterfly pendant on ilus ja elegantne aksessuaar, mis ergastab teie kodus oma uimastamise valguse peegeldus.see on valmistatud vastupidavast ja ohutu kasutada akrüül materjalist, mida on lihtne üles riputada ja puhas.see on suurepärane kingitus oma lähedastele )
Lisa Soovinimekirja

Vaik Skulptuur Home Decor Põhjamaade Joonis Kuju Ehted Seista Kõrvarõngad Ja Kaelakee Vitriin Toa Kaunistamise Tarvikud Käsitöö

€11.50
( vaik skulptuur home decor põhjamaade kuju ehted seista kõrvarõngad ja kaelakee vitriin toa kaunistamise tarvikud käsitöö kirjeldus: maht: 350ml läbimõõt: 8cm kõrgus: 8.3 cm materjal: klaas tehnilised andmed: 1. emotsionaalne elu tassi )
Lisa Soovinimekirja

Vintage Ruudu Raami päikeseprillid Naistele Disainer Luksus Cat Eye päikeseprillid Mood Anti-UV-Mood päikeseprillid Tooni Naistele

€0.96 - €2.40
( kirjeldus: must kristall kaelakee, mis on valmistatud valitud looduslik , vastupidav ja kerge, saab kanda pikka aega iga must on must käsi-punutud köis, ilus ja mugav kanda, sobib kanda iga päev tehnilised andmed: nimi: must ripats materjal: must kivi tekstuur: )
Lisa Soovinimekirja

Jaapani Retro Seina Kaunistamiseks Maali Jaapani Showa Vana Plakat Jaapani Materjali Pood Tapeet Izakaya Self-adhesive Paper

€140.78 - €148.20
( modname=ckeditor toote kirjeldus [nimi]: jaapani plakat [materjal]: jõupaber [pattern]: multifilm/animatsioon [style]: jaapani stiilis [application]: jaapani restoranid, grill baarid, jaapani restoranid ja muud kaunistused. -------------------------------------------🌟🌟------------------------------------------- umbes )
Lisa Soovinimekirja

10tk/palju Ruut Mündi Ladustamise Albumi Lehed 27mm Mündi Albumi Omanikud Mündi Ekraan Kaitsta Kott Medaljonid Raha Raamatute kogu

€10.14 - €14.48
( suurus:nagu pildil kaal:200g kogus:10tk 1.tänu valgust ja ekraani vahe,elemendi värv võib veidi erineda pilte. 2.palun lubage 1-3cm vahed, tänu käsitsi mõõtmine. 3.tänan teid lahkelt mõista. )
Lisa Soovinimekirja

Palju Õnne Sünnipäevaks Kassi Plakatid Ja Pildid Põhjamaade Seina Art Naljakas Kohvi Aega Kassid Lõuendile Maali Pilte Elutuba Teenetemärgi

€3.99 - €5.69
( infomations materjal:kõrge kvaliteet lõuend ; veekindel tint tenique:giclée trükkimine raamitud:ei raamitud(plakat ainult) märkus: 1.tegemist on plakat, ainult, raamita,plakat ei ole piiri.plakat koos raami pilt on kasutada ainult ekraani mõju.kui teil on )
Lisa Soovinimekirja

Euroopa Abstraktse Vaik Vaas Hüdropooniline Simulatsiooni Kuivatatud Lillede Paigutus Vaas Suur Vaik Põhja-Euroopas Lihtne Teenetemärgi

€355.91 - €790.92
( 仿陶瓷树脂材料花瓶,外表烤漆,可水洗,属于仿真花干花花瓶,不可水培。 可水培树脂花瓶系列 )
Lisa Soovinimekirja

90Sets Plastikust Kuubikud Hind Display Sildid Reguleeritav Number Seista Frame Label Pood

€11.57 - €23.15
( 90sets plastikust kuubikud hind display sildid reguleeritav number seista frame label pood 100% täiesti uus ja kvaliteetne. praktiline ja vastupidav. peen töö ja pika kasutusea. saate reguleerida kuubikud, kuidas sa tahad ja seada see, hinnakujunduse või nummerdus. funktsioon: )
Lisa Soovinimekirja

Vintage tina Sign-Skautlus Teadmiste - kohvik baar Klubi Metallist Märk Seina dekoratiivkunsti Plakati Trükkimine 12x17 cm

€36.32
( materjal: alumiinium/tina.teema: skautlus teadmisi suurus: 30cm*43cm (12x 17 tolline) funktsioon: retro disain, kõrge kvaliteet, eco-sõbralik.disain: simuleeritud roostes servadega ja kriimustatud ja tuhmunud värvi, annab efekti vananemisest.suurepärane töö, et lisada oma baar,kohvi maja või )
Lisa Soovinimekirja

Kunst Maali Värvitud Akna Dekoratiivsed Medaljonid Paneel Kärgstruktuuri Värvitud Seina Kaunistamiseks Paneel

€3.41 - €6.32
( kirjeldus: mesilaste ja kärgstruktuuri, kaunistamiseks on kaunilt kujundatud kaunistused. teenetemärgi kodus, kontoris aed akna ja auto. riputada see päikese käes, peale oma akna, ukse, või terrass. võite kasutada neid nii siseruumides kui ka õues.nii et võid )
Lisa Soovinimekirja

1tk IIDSE MÜNDI KOOPIA jumalanna vedu mälestusmündid-replica medal kollektsiooni metallist koguda ilus kingitus

€14.82 - €22.80
( modname=ckeditor ------punkt deseription------ materjal: metall värv: toote mõõdud: see münt on koopia(replica) münte , palun ära osta neid, kui originaal mündid. ma saan müüa neid kopeerida münte ainult tahad teha oma kogude veel täiuslik. pilt )
Lisa Soovinimekirja

Värvikas Tühi Hambaork Lipud Juust Sm Toidu märgistus Pool Buffet Hambaork Toidu Hambaork Lipud Cupcake Toppers

€6.71
( värvikas tühi hambaork lipud juust sm toidu märgistus pool buffet hambaork toidu hambaork lipud cupcake toppers toote kirjeldus: materjal:paber ja puit värv:värviline suurus:3.5x2.5cm/1.38 x0.98 (lub.) hambaork: 6,5 cm komplekti kuulub: 100tk lipu korjab funktsioonid täiesti uus ja kvaliteetne.seda )