0

Menüü

1TK Lugemise Naine Vaik Kuju Töölaua Kaunistus Ornament Kodus elutuba, Magamistuba Teenetemärgi Kodus Skulptuur Kaunistused Decor

Pood: Home Decor
1TK Lugemise Naine Vaik Kuju Töölaua Kaunistus Ornament Kodus elutuba, Magamistuba Teenetemärgi Kodus Skulptuur Kaunistused Decor

1TK Lugemise Naine Vaik Kuju Töölaua Kaunistus Ornament Kodus elutuba, Magamistuba Teenetemärgi Kodus Skulptuur Kaunistused Decor

( 0 Arvustused )
€50.54 - €84.23
Kategooria: Home Decor
Sku: i70974

Toote andmed

Lugemine Raamatu Skulptuur Materjal: Valmistatud vaik, tahke struktuuri, kvaliteedi tagamine, professionaalne casting, hoolikas, nr omapärane lõhn.

Skulptuur naine lugemise raamat: tema poos on lõdvestunud.Istu rahulikult ja raamatut lugeda.Suurepärane kingitus raamatu armastaja.Eesmärk siin on muuta suur kingitused.Eriline neile, kes armastavad kunsti ja lugemine.Ta võib istuda raamaturiiul.

Emotsioone väljendada kuju: See kuju on suhtlemine, raamatu lugemine, väljendada emotsioone, armastust, lähedust, tervendav, julgust, lootust ja parema elu

UNIKAALSEID KINGITUSED: Abstraktne minimalistlik skulptuurid, kodu decor, saate lisada inspiratsiooni tahes ruumi, mis on suurepärane kingitus valik, pere või sõpradega.

Dekoratiivsed Kasutusalad: Peen töö ja tõetruu kujud on nii, kaunistab oma isiklik ruum, ideaalne kodu -, kontori -, raamatukogu -, söökla, kohvik, tee-tuba, hotelli kaunistamiseks.

toote kirjeldus: Tselluloosi naiste kujud eri poose ja suurus, muster ja kaetud teksti, iga joonis on a peent erinevusi, nii et kaks on täpselt sama, mis on eriline neile, kes armastavad kunsti ja lugemine , sest see on nii unikaalne, sest raamat.Skulptuurid võib panna raamaturiiulid, samuti erinevate kohtade kodus.Skulptuurid väljendada looduse kohta oma tundeid - meil oli mingi hea meel kogeda, et nüüd saab osa meist ja jätkuvalt meie arengu Puhastus - Võib puhastada niiske lapiga.

Pakendi suurus: 12*12.5*23

Materjal: Vaik

Värv: nagu raamatus

Nipp:

1. Palun vältida paljastamine suurendusklaasi päikese pikka aega.

2. Käsitsi mõõtmine, võib esineda väikseid vigu suurus.

3. Kui teil on mingeid küsimusi selle toote kohta, palun võtke meiega ühendust.

  • Päritolu - Mandri-Hiina

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Sunset Palmi Puud Beach Väljas Lipu Dekoratiivsed Bännerid Home Decor Maja Hoovis Väljas Pool Tarnete 2x3ft

€86.03 - €87.78
( komplekti kuulub ------ ainult 1tk aed lipp (lipp seista või masti ei ole komplektis). kõrge kvaliteediga printimine ------ trükitud mõlemale poolele, meie suurepärane trükiprotsessi, veendudes, et pilt on ilus ja elujõuline mõlemalt poolt, ning teksti loeb korralikult mõlemalt poolt. home )
Lisa Soovinimekirja

Munk Figuriin Mini Buddha Kala Tank Teenetemärkide Tabletop Teahouse Garden

€9.08 - €16.51
( kirjeldus: 【munk kuju】: jaapani vähe munk, skulptuur, buddha kala tank decor väike kaunistamiseks, ergas ja armas. 【ehted】: buddha kuju on peen töö, ja see on ka väga sobiv kodus või hotellis kaunistamiseks. 【kõrge kvaliteediga materjali】: väike munk figuriin )
Lisa Soovinimekirja

1TK Metallist Ploomi Branch kristallkuul Baasi Kaunistused Home Office DIY Veranda Teenetemärgi Tarvikud Ploomi Crystal Hammas Käsitöö Ornament

€4.39 - €6.74
( nimi: crystal ball alus materjal: metall suurus: 21.3*3.8 cm kaal: 35g pakend: 1tk funktsioon: 100% brand new kõrge kvaliteediga metallist ploomi branch kristallkuul baasi, kodu decor ekraan omanik, ornament, käsitöö. teade : need )
Lisa Soovinimekirja

Buddha Kassi Kuju Mediteerimine Buddha Zen Jooga Kass Figuriin Vaik Kääbus Kassi Kuju Kapp Riiul Decor Rahulik Kaunistused

€4.52 - €11.30
( buddha kassi kuju mediteerimine buddha zen jooga kass figuriin vaik kääbus kassi kuju kapp riiul decor rahulik kaunistused bullet punkte: 1、zen looma skulptuur: see zen kass vaik skulptuur toob oma tuba decor mõttes rahu.suur lisaks armu oma aed ja teile meelde tuletada, et leida tasakaalu )
Lisa Soovinimekirja

3tk Väike Tibu Vaik Kuju, Ornament, Muru Garden Scene Rõdu Decor Miniatuuri Skulptuur Figuriin Vaik Käsitöö Ehteid

€8.81 - €13.56
( omadused: ergas ja hele värv, peen töö. suurepärane lisaks kõigile aed, terrass või korteri rõdu. valmistatud vaik, mitte-mürgine ja mitte-lõhnad, keskkonnasõbralik ja vastupidav. suur kaunistamiseks oma maja, et luua värvikas elu areenil. ideaalne )
Lisa Soovinimekirja

kaubandus roostevabast terasest VEDELGAASI pasta-makaron katel-pliit koos 6 Korvi ja kapp

€20 599.75
( #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:0}#detail_decorate_root )
Lisa Soovinimekirja

10tk/palju Ruut Mündi Ladustamise Albumi Lehed 27mm Mündi Albumi Omanikud Mündi Ekraan Kaitsta Kott Medaljonid Raha Raamatute kogu

€10.14 - €14.48
( suurus:nagu pildil kaal:200g kogus:10tk 1.tänu valgust ja ekraani vahe,elemendi värv võib veidi erineda pilte. 2.palun lubage 1-3cm vahed, tänu käsitsi mõõtmine. 3.tänan teid lahkelt mõista. )
Lisa Soovinimekirja

Euroopas Kõrge kvaliteediga klaasist vaas Hydroponics Kuivatatud lilled terrarium klaastaara Koju Pulm Teenetemärgi lillevaasid

€37.75 - €41.95
( kirjeldus materjal:klaas värv: nagu näitavad pildi suurus:s 19x11.5x5cm,m 24x11x5cm,l 29.5x11x3.5cm komplekti kuulub:1x vaas ( õiteta) sündmus:elutuba,tv ark -, magamistoa -, kontori -, veini kabinet,sissepääs uuringu pakett: turvaline ja tugev package box iga toote jaoks.pärast-müüki teenust:kui )
Lisa Soovinimekirja

Luksus Dekoratiivsed Raamatuid Diivanilaud Raamatuid Luksus Võltsitud Raamatuid Home Decor Kaunistused Hotel Club Shooting Rekvisiidid Raamatuid Kingitus

€5.93 - €9.13
( luksus dekoratiivsed raamatuid diivanilaud raamatuid luksus võltsitud raamatuid home decor kaunistused hotel club shooting rekvisiidid raamatuid kingitus kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust, me teeme oma parima, et teid aidata !palun ärge avage vaidluste ja annavad )
Lisa Soovinimekirja

Kollektsiooni Antiik Lõvi Käsitöö Pronks Õnnistus, Koer, Lõvi Kuju Õnnistus

€41.34 - €59.05
( kallis sõber täname tulemas! olen pärit hiina ja tiibeti .ja ma olen antiik artikli koguja , ma olen väga huvitatud meie hiina aastat vana tsivilisatsiooni.minu kollektsioon sisaldab hiina 56 rahvusest.mul on kogutud ja koguda igasuguseid artikkel .kõik minu kollektsioon on madal hind ja )
Lisa Soovinimekirja

Hiina Värv Portselan Emailiga Qing Yongzheng Sinine Glasuur Paabulind Vaas 9.4 tolli

€671.60 - €895.47
( märkus: palun lubage mõned väike värvi erinevus, sest erinevate tulede ja jälgib alati näidata erinevaid värve. ja kui sul on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust,aitäh mõistmise! suurus: kõrge:24.0 cm kaliiber:7.6 cm põhja läbimõõt:7.4 cm kõht läbimõõt:13.5 )
Lisa Soovinimekirja

Halloween Kolju, Luustik Lamp Õudus 3D Kuju Uus Tabel Kerge Loominguline Pool, Ornament Prop Kodu-Magamistuba Teenetemärgi Hirmutav Prop

€140.45 - €270.10
( modname=ckeditor omadused: 1.halloween kolju mustrid kaks lambid on erinevad, andes teile erinevaid visuaalseid kogemusi; see on väga sobiv kaunistus kõik jube halloween teemad. 2.akutoitega toode nuppu (patareid on komplektis).sa ei pea muretsema vedada juhtmeid või kui on pistiku )
Lisa Soovinimekirja

Pudeli Etiketid Kirjutatav Eemaldatav Sildid 250 Tükki Nimi Kleepsud Päevahoiu Lapsed Pudelid Vürtsi Toidu Mahuti Mason Purgid Kooli

€19.75 - €39.52
( korraldada oma kodu ja kontorite meie isekleepuvad pudeli etiketid.kui kirjutatav disain teeb nad täiuslikuks, nagu etiketid, liiga.see on lihtne koorida, jätmata jäägid ja mugav suurus muudab lihtne ladustada ja kasutada. kirjeldus: nimi: pudeli sildid, kleebised lehe suurus: )
Lisa Soovinimekirja

36" Tiibet Tiibeti Riie, Siid Tantra Budismi Roheline Tara Tangka Thangka Seinamaaling

€99.56 - €132.76
( märkus: palun lubage mõned väike värvi erinevus, sest erinevate tulede ja jälgib alati näidata erinevaid värve. ja kui sul on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust,aitäh mõistmise! suurus: 60*90cm 24 *36 kaal: 150 g materjalid: siid seisukord: )
Lisa Soovinimekirja

Jõuluehe Tin Box Pidulik Jõulud Postkasti-kujuline Ornament Candy Korraldaja Värvikas Xmas Dekoratiivsed Küpsistele

€2.06 - €3.88
( jõuluehe tin box pidulik jõulud postkasti-kujuline ornament candy korraldaja värvikas xmas dekoratiivsed küpsistele kirjeldus: kerge ja moodne tin box ilusad jõulud mustrid. mitmekülgne ja sobib eri juhtudel, nagu jõulud, pulmad, kohustusi, dušš, ja sünnipäevi. kaasas )
Lisa Soovinimekirja

Kunst Skulptuur Skulptuure Keskpunkt Edevus Plaadi jaoks, elutuba Kodus Raamaturiiul

€6.51 - €9.31
( kirjeldus: 【unikaalne disain】: euroopa stiilis kassi kuju figuriin, üksikasjalikud nikerdatud, ilusad värvid sobitamine, ainulaadne ja võluv. 【lisatasu materjali】: need põhjamaade stiilis kass skulptuur kaunistused on valmistatud kõrge kvaliteediga vaik, vastupidav, kerge )