0

Menüü

Precut nanoceramics auto UV Aknas Tint Kit Auto Akna Film NISSAN 370Z 2 DR KABRIOLETT 2010-2020

Pood: Soojendatav Tarvikud
Precut nanoceramics auto UV Aknas Tint Kit Auto Akna Film NISSAN 370Z 2 DR KABRIOLETT 2010-2020

Precut nanoceramics auto UV Aknas Tint Kit Auto Akna Film NISSAN 370Z 2 DR KABRIOLETT 2010-2020

( 0 Arvustused )
€122.94 - €245.88
Kategooria: Soojendatav Tarvikud
Sku: i34770

Toote andmed

See punkt on täielik auto precut aknas tint komplekt, mis sisaldab aknas film precuts kõik külgaknad ja taga, esiklaas.See aken film komplekt on täpselt lõigatud, et see sobiks Jaoks NISSAN 370Z 2 DR KABRIOLETT 2010-2020

• (2) välisuks windows (sisaldab mini 1/4 windows - Kui on asjakohane)

• (2) Tagumise ukse windows (sisaldab mini 1/4 windows - Kui on asjakohane)

• (1) Tagumine esiklaas

• (1) Täis-Esiklaas

See precut aknas tint komplekt sobib järgmistele Jaoks NISSAN 370Z 2 DR KABRIOLETT 2010-2020

Keraamilised Film

Hiljuti, window tint tootjad on kasutusele keraamika-baasil aknas toone.Need tint filmide blokeerib UV-valgus ja soojus, ja kuna ei ole metallist seotud, see ei mõjuta elektroonika süsteemid.

Süsiniku akna kile on kõige kallim variant turule just nüüd, ja see on parim, paigaldatud professionaalne pood

Pimedus

Akna tint filmid on klassifitseeritud valguse hulk, mida nad lubavad, mille protsent.5% toon on palju tumedam, ja peaaegu universaalselt ebaseadusliku sisse-sõiduautod - kuni 50% tooni.Tehase tints tagumistel windows kipuvad olema 50-70% vahemikus, nii et osta midagi kergemat pool ei pruugi tegelikult saavutada seda, mida sa ei kavatse.

Riigi seadusi, mis puudutavad aknas tint on üsna selge, ja õiguskaitse ametnikud ei ole alati huumorimeel umbes ebaseadusliku tint.Tean, seadused, mis reguleerivad auto muudatusi oma ala.Kui te ei kavatse ületada õiguslik pimeduse tase, tean võimalike tagajärgede oma otsustes.

Miks osta Precut Aknas Tint Komplektid ZHUAIYA?

1..Me kasutame ainult kõrgeima kvaliteediga, brändi nimi, made in U. S. A. window films meie automotive precut aknas tint komplektid.

2.Pakume kirjutatud "eluaegne garantii" kaart koos kõigi meie akna film komplektid.Kui on kunagi probleemi tõttu film tulemuslikkuse ZHUAIYA asendab see film teile.

3.Oleme täisteenust ZHUAIYA sertifitseeritud aknas tint, paigaldus kauplus.Me kasutame täpselt sama precut tint meie poes on nii, me teame omast kogemusest, et meie precut tint komplektid on valmistatud kõrgema kvaliteediga film ja nad sobivad täpselt.

4.Oleme müünud 1000's precut aknas tint komplekt on 1000 on rahulolevad kliendid.

5.Me tahame, et teil õnnestub oma tint projekti nii et me pakkuda diskonteeritud asendamine tükki peaks teil on vaja asendus tükk film, kuna käitise viga.

  • Tüüp Kleebis - Muud
  • Toote Tüüp - kleebised
  • Materjali Tüüp - LEMMIKLOOM
  • Nähtav Valgus Edastamine - 5%-80%VLT
  • Kleebise Paigutus - Aken
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Disain - Värvi Muutus
  • mudel - OEM
  • Pakend - Ei Ole Pakendatud
  • Tüüp - Muud 3D Kleebis
  • Kategooria - LEMMIKLOOM

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Näiteks Suzuki Jimny 2019 2020 Auto Pool Poritiiva Suunatule Kate Teenetemärgi Lamp, Piirded, Välisvalgustus Kleebised, Hõbe

€10.20 - €15.70
( kirje tüüp: kleebised sobivus:näiteks suzuki jimny sierra 2019 2020 2021 100% brand new kõrge kvaliteediga kaunista oma auto võluv luksuslik elavat paigaldusjuhised: puhastage pind, mille soovite installida.hoida puhas ja kuiv.määrata käitise asukohta ja siis teha võrdlus materjal ja paigaldus )
Lisa Soovinimekirja

Auto Tarvikud Tagumine Kaitseraud Splitter Õhu Ventilatsiooniava Kate Spoiler Canard Difuusor Body Kit Kleepsud BMW X3 G01 LCI M-Sport 2022+

€28.58 - €47.63
( auto tarvikud tagumine kaitseraud splitter õhu ventilatsiooniava kate spoiler canard difuusor body kit kleepsud bmw x3 g01 lci m-sport 2022+ paigaldamiseks: bmw x3 g01 lci m-sport 2022-up funktsioon: -range kvaliteedikontrolli standardeid, ehitada ja katsetada. -lihtne )
Lisa Soovinimekirja

Esitulede Kulme Anti Pleegib Läikiv Must Kleebis Paari Esilaterna Silmalau Sisekujundus UV-kindel Auto Kaunistamiseks

€13.14 - €29.21
( paari esitulede kulme läikiv must sisekujundus ees vasakule-paremale teenetemärgi asendamine 3-seeria g20 sedaan 2019+ 1. ideaalne paigaldamiseks: peen esitulede silmalau sisekujundus on spetsiaalselt projekteeritud asendamine 3-seeria g20 sedaan 2019+ täiusliku sobivuse, mis on hästi ja )
Lisa Soovinimekirja

Saada Mu teele ma Lähen kalale Alumiinium numbrimärk Raami Laine Kohaldatav USA Standard Auto Metall Auto Tag Raam

€45.60
( toote kirjeldus materjal:numbrimärk raam on valmistatud kõrge kvaliteediga alumiiniumist, mis võib pakkuda kauakestev kaitse corroding, roostetamine ja vananemine, kestvuse pikaajaline kasutamine. standard raami suurus :kontrollige mõõtmed veenduge, et see ei kata teie riigi )
Lisa Soovinimekirja

Eest Lincoln CORSAIR MKC MKX MKZ NAUTILUS Auto Akna Center Samba Kleebised Kaitsta Center Samba Auto Tuning Aksessuaarid

€15.80 - €28.73
( toote nimi: car center samba kleebis toote materjal: pc materjalist omadused: 1. originaal auto disain sobib ideaalselt ja ei mõjuta ukse lüliti. 2. kaasas liim toetus, mitte-destruktiivne paigaldus. 3. must stiilis peegel mõju, ilus ja individuaalne. 4. )
Lisa Soovinimekirja

Kala Luu koos Quote Auto Esiklaas Päikese Vari Auto Kokkupandav 2tk Must Aken, Päikesevarjud Kõige Esiklaas päikesesirm Protector

€46.91 - €65.16
( 【toode】, et kokkupandav esiklaas nokats on mõeldud spetsiaalselt selleks, et hoida auto interjöör lahe ja mugav.oma suurepärase päikesekaitsetoodete mõju hoiab ära vananemise auto salongi ja oluliselt.elastsest terasest traat ringi, volditud mitu korda ilma deformatsioon.see )
Lisa Soovinimekirja

3/5/10TK Topelt Paks Auto Esiklaas Päikesevarju Päikesekaitsetoodete Kokkupandav Auto Rooli Kate Anti-uv Päikese Kaitsega

€29.16 - €57.18
( 3/5/10tk topelt paks auto esiklaas päikesevarju päikesekaitsetoodete kokkupandav auto rooli kate anti-uv päikese kaitsega kirjeldus: toote nimetus: auto rooli kate materjal: topelt seintega alumiiniumist film värv: hõbedane suurus: 46 * 46cm (umbes) tehnilised )
Lisa Soovinimekirja

Tagumise Külje Akna Louvers Kolmnurkse Akna Klaas Rulood Honda Civic Sedaan 11. 2022 2023 - ABS-Carbon Fiber

€10.97 - €21.95
( mudel: ainult sobib 2022 2023 11. gen honda civic sedan, ei sobi civic luukpära ja muud auto mudelid. materjal: valmistatud kõrge kvaliteediga abs materjal, anti-korrosiooni ja oksüdatsiooni, vastupidavad ja ei roosteta. funktsioon: kordumatu disain selle akna louvers mitte ainult )
Lisa Soovinimekirja

2 Tükki Auto Katuseluuk, Päikese Vari Soojustus Sun Shield päikesekaitse Moonroof Kaas Maailmale Atto 3 sisustuselemendid

€6.30 - €11.89
( kirjeldus: 【ühilduv mudel】auto katuseluuk, nokats, sobib ideaalselt maailmale atto 3 jüaani pluss. 【peegeldav hõlmab】, et katuseluuk varju võtab hõbe alumiinium-foolium soojust peegeldav isolatsioon hõlmab mitme nurga alt peegeldab päikesevalgust, rohkem päikest tõend, )
Lisa Soovinimekirja

Auto Rearview Mirror Shell Kate Sisekujundus Kleepsud Ford Bronco 2021 2022 Välisilme Tarvikud ,ABS Hõbe

€29.61 - €45.55
( [ühilduvuse]välispeegel kate on kooskõlas eest 2021-2022 ford bronco. (ei ole kooskõlas ford bronco sport.) [kvaliteetsete materjalide], mis on valmistatud kõrge kvaliteediga abs, maitsetu, vastupidav ja kulumiskindel, kaitsta therearview peegel on kriimustatud, ei ole lihtne crack või deformeeruda )
Lisa Soovinimekirja

Auto Kleebised Vinyl Film Pikk Triip Auto Kapuuts Katab Kleebise Auto Võidusõidu Auto DIY Teenetemärgi Stiil Kleebised Auto Tuning Aksessuaarid

€34.20 - €57.00
( auto kleebised vinyl film pikk triip auto kapuuts katab kleebise auto võidusõidu auto diy teenetemärgi stiil kleebised auto tuning aksessuaarid omadused : 100% täiesti uus ja kvaliteetne isekleepuvad ja eemaldatav,temperatuur vastupidavad,nr kahanemine,veekindel,pikaajalise vastupidavuse kindlalt )
Lisa Soovinimekirja

Näiteks Tesla Model 3 Y Auto Kõrge Paigaldatud Piduri Akrüül Projektsioon Juhatuse Decal Auto Auto Kleebis Top kerge Decal Auto Tarvikud

€34.49 - €40.57
( kirje nimetus:high mount piduri projektsioon juhatus paigaldamiseks :näiteks tesla model y toote materjal: topelt akrüül *pmk disain originaal auto, see sobib hästi . *kui teil on pidur, oma piduri tuli vaadatuna, see sobib ideaalselt ja näeb lahe,me võtame kohandatud )
Lisa Soovinimekirja

RV rulookardin Katta 25 X alumiiniumveljed 16 tolli Kokkupandav Elektrikatkestus RV Uks, Aken, Katta Päikesevarju Privacy Screen Akna Kate RV Katuseakna Kate RV

€80.95 - €161.90
( kirjeldada: 1.25*16 tolli rv uks kardin, suurus sobib kõige rvs, laagris, reisi haagised, speedboats, jne. 2. rv aknad ja uksed tumenevad kardinad saab tõhusalt blokeerida kahju tugev päikesevalgus ja uv-kiirte eest, nahka, et saavutada mõju vahetu jahutus 3. pakume teile )
Lisa Soovinimekirja

Tagumine Akna Tiib Katab Läikiv Must tagaklaasi Serva Spoiler Välisilme Anti Aging Auto Kaunistamiseks

€13.60 - €31.63
( paari tagumised akna serva spoiler läikiv must trim vasakule-paremale teenetemärgi asendaja x4 g02 2019+ 1. ideaalne rakendus: peen tagaklaasi serva spoiler on spetsiaalselt projekteeritud asendaja x4 g02 2019+ täiusliku sobivuse, mis on hästi ja tõeliselt vastavad teie vajadustele. 2. )
Lisa Soovinimekirja

2 Tk Auto Tuule-Haagise Komplekt, Millega Turvavöö Rihma Kaane Kinnitus Elastne Köis Metallist Rihmad Hõlmab Hingav Pilduma Vedu cabo

€7.98 - €15.96
( kirjeldus 2 4. vastupidav vastupidav auto katta fixing belt auto katta rihmad hingav vöö tuul protector rihmad millega rihma auto katta auto. omadused 2 tk 4. vastupidav vastupidav auto katta fixing belt auto katta rihmad hingav vöö tuul protector rihmad millega rihma auto )