0

Menüü

Viis-viis jälgimise moodul Jälgimise andur Jälgimise moodul 5 peamisi funktsioone SUNLEPHANT saatmine rutiinne

Pood: Aktiivsed Komponendid
Viis-viis jälgimise moodul Jälgimise andur Jälgimise moodul 5 peamisi funktsioone SUNLEPHANT saatmine rutiinne

Viis-viis jälgimise moodul Jälgimise andur Jälgimise moodul 5 peamisi funktsioone SUNLEPHANT saatmine rutiinne

( 0 Arvustused )
€19.26
Kategooria: Aktiivsed Komponendid
Sku: i288693

Toote andmed

Viis-viis jälgimise moodul Jälgimise andur Jälgimise moodul 5 funktsioonid

BFD-1000 on kulutõhus ja multifunktsionaalne jälgimise moodul sõbrad, kes tahavad teha jälgimine robotid.See moodul on piisavalt, et toime tulla igapäevase jälgimise ülesanded, ja see on ka infrapuna kaugus avastamise andurid ja touch avastamise andurid, et robot teie eesmärk saab kohandada, et rohkem olukordi.

BFD-1000 on spetsiaalselt ette nähtud otsivad must (valge) read, eriti sobilik avastada keerulise must-valged jooned ja nende ületamine must-valged jooned.See on 6 kõrge tundlikkusega infrapuna-andurid (5 read patrull ja 1 liini takistus), mille saab täpselt tuvastada, must-valged jooned.See on järgmised funktsioonid ja omadused:

1.BFD-1000 ühendab viis kõrge tundlikkusega jälgimise andurid, mis on vähe mõju keskkonnale, saab täpselt jälgida keeruliste must read (valged jooned), ja on mugavam lihtsa musta joone jälgimine.

2.BFD-1000 ühendab infrapuna anduri takistus ja tõkke kaugus saab reguleerida, lükates reostaadist.

3.BFD-1000 on spetsiaalselt touch avastamise sensor, mis muudab konstruktsiooni tööorgani robot lihtsam.

4. Väljund signaalid 4.BFD-1000 on kõik digitaalsed signaalid (kõrge ja madal), mis on mugav ühendamine ühte kiipi, mikroarvuti.

5. Kogu toodang riigid 5.BFD-1000 andurid on märgitud tähisega LED tuled, mis on mugav, silumine.

6.BFD-1000 toetab pinge 3,0-5,5 v rahuldada kõige süsteemi nõuetele.

7. Kasutades kõrge tundlikkusega andur, jälgimise vahemikus saab suvaliselt muuta, alates 0,5 mm kuni 40 mm ilma igasuguste parandusteta.

Tehnilised parameetrid:

Avastamise kaugus: 0-4cm (must ja valge joon andur) 0-5cm (reguleeritav kaugus avastamine).

Sisend pinge: 3.0-5.5 V

Väljundi vorm: digitaalne väljund (kõrge ja madal)

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Tingimus - Uus
  • Tüüp - Loogika ICs

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

Nutikas Elektroonika 5V-30V Micro USB Power Reguleeritav Viivitus Relee Timer Control Module Vallandada Hilinemise Lüliti

€1.20
( moodul rõhutab: aega saab reguleerida potentsiomeeter enamiku oma korda.koos microusb 5.0 v sisendvõimsus, see on väga mugav kasutada. 5--30v pinge.kaks vallandada režiimid: väline vallandada ja pardal nuppu.koos relee pull-in indikaator.tugev anti-interferentsi võime, relee ei rikke all erinevaid )
Lisa Soovinimekirja

Kõrge-täppis-Ühe pakkumise low pass filter juhatuse subwoofer preamp juhatuse 2.1 kanali DC 10-24v 22hz-300hz

€1.77 - €1.97
( 10-24v subwoofer preamp juhatuse ees lõpetanud juhatuse subwoofer preamp juhatuse ühtse võimu low pass filter juhatus toote nimetus: ühtse võimu low pass filter juhatus, subwoofer, ees juhatus eriline meeldetuletus: see board on raske bass preamp pardal.see ei heli, kui otse ühendatud )
Lisa Soovinimekirja

Algne Uus 100% kvaliteet AD811AN Elektroonilised Komponendid Integraallülitused Kiip

€1 138.85
( ★★tere tulemast kauplus,ma soovin, et sa õnnelik shopping★★ tere kallis sõber meie pood pakub professionaalseid one-stop-bom jaotus. paljud mudelid on mitte üles laadida ükshaaval, kui sa ei leia mudel, võite konsulteerida store manager, me teenib sind kogu )
Lisa Soovinimekirja

TOF10120 10-180cm Vahemaa-Anduri RS232 Liides UART I2C IIC Väljund, 3-5V Arduino jaoks Koos Kaabel-Laser Vahemikus Anduri Moodul

€4.66
( parameeter: tüüp: tof10120 robot (takistuse tuvastus) puhastamine robot, inimese keha detektor, lõbustus-seadmed kiire autofookus video pidev automaatne teravustamine kasutaja tuvastamine arvuti/sülearvuti/tahvelarvuti valge home appliance(käsitsi )
Lisa Soovinimekirja

IRL540N IRL540 TO-220

€0.27 - €0.30
( väikest kasumit, kuid kiire käive tagatud kvaliteet kui teil on vaja palun võtke meiega ühendust, me kohandada hinnast, et teenida teid paremini ostja nõuanded 1: kõigepealt veenduge, tha t, kui teie aadress on õige 2: enne allkirja paki, palun kontrollige, et pakk on )
Lisa Soovinimekirja

Uus ISL9238BIRTZ ISL9238BI 9238BI QFN

€4.55
( kallid sõbrad juhime tähelepanu, et järgmine instruktsioon kättesaamisel meie chips bga kiipide ostate meie firma on kõrgtehnoloogia ja nii täpne, kui nanomeetrit.väike kogus žetoone, need on avatud õhu pärast seda, kui võetakse välja paketi.nii nad ilmselt kinni mõned niiskus.seega, et )
Lisa Soovinimekirja

5TK M93C46-WMN6TP SOP8 Integraallülitused (IC)

€1.30
( q: kas saate aidata, et muust allikast ics siis laev meid koos?a: jah, me saame aidata allikas ei ole üles laetud osad ja laeva kõik komponendid kokku.saatke julgelt mulle oma ostu nimekirja, me wil aidata allikas.q: kuidas meiega ühendust võtta?v: saatke oma päring üksikasjad, klõpsake nuppu )
Lisa Soovinimekirja

TPS51200DRCR siiditrükk 1200 POEG-10 algne TI võimsuse reguleerimine regulaatori kiip

€1.31
( pdf spetsifikatsioon link: palun võtta ühendust klienditeenindusega, aitäh! sest me tegutseme mitmesuguseid elektroonilisi komponente, ei saa üles laadida ükshaaval, kui sa ei leia mudel teil vaja meie poest, võtke meiega ühendust, me varsti tsiteerin teile. vorm komplekt professionaalse )
Lisa Soovinimekirja

5tk DIP-40 Ring Ruudukujuline Auk augu 40 Sõrmed 2.54 MM DIP DIP40 IC-Pistikupesad Adapter Jootma Tüüp IC Liides

€0.30 - €0.38
( märkida (palun loe seda enne teha järjekorras): 1. jälgimise numbri hiina post tavaline väike pakett plus/ cainiao super majandus/ cainiao super majandusele ülemaailmsel ainult siis on võimalik jälgida, et kaubad on lahkunud hiina või mitte.ei ole rohkem teavet pärast seda lahkuda )
Lisa Soovinimekirja

10Pieces SN74LV4066APWR LW066A TSSOP14 Integrated circuit elektroonilised komponendid

€1.75
( comprar buena ic es un distribuidor independiente de componentes electrónicos.electrónica componentes proporcionados por nosotros se han aplicado los campos de los productos 3c, productos inteligentes, automóviles, tratamiento médico, la seguridad y la vigilancia de la protección, aplicación tööstus-y )
Lisa Soovinimekirja

1TK/palju EP3C5U256C6 BGA-256 Uus Originaal Kohapeal Laos

€4 901.97
( asutatud aastal 2012, on professionaalne rahvusvaheline edasimüüja kaubamärgiga ic ja muude elektrooniliste komponentide, aastate pärast stabiilne areng, luua hea rahvusvahelise äri maine ja avaliku kiituse.küljes suurepärane ettevõtte mainet, kinni terviklikkus-põhine )
Lisa Soovinimekirja

Uus Originaal 6SL3120-2TE21-0AA4 Jaoks S120 BIAX 9A SERVO-DRIVE IC kiibistik Originall

€1 345.09 - €1 372.54
( firmast lubame, et: 1:valmistamine ainult parimad tarbekaupade ja tagada kõrgeima kvaliteediga võimalik. 2:kauba toomine meie klientidele kogu maailmas koos kiirust ja täpsust klienditeeninduse poliitika meil on rohkem kui õnnelik, et vastata kõikidele küsimustele, )