0

Menüü

Auto aknakatted Akna Kate 5d Süsiniku Lõng Auto küljeakna päikesesirm Kaitse Window Films Tugev Magnet Adsorptsioon

Pood: Soojendatav Tarvikud
Auto aknakatted Akna Kate 5d Süsiniku Lõng Auto küljeakna päikesesirm Kaitse Window Films Tugev Magnet Adsorptsioon

Auto aknakatted Akna Kate 5d Süsiniku Lõng Auto küljeakna päikesesirm Kaitse Window Films Tugev Magnet Adsorptsioon

( 0 Arvustused )
€3.41 - €6.82
Kategooria: Soojendatav Tarvikud
Sku: i15982

Toote andmed

Bullet Punkte:

1.Tegelikult Blokeerib Päikesevalguse: Meie auto küljeakna päikese vari võib vähendada peegeldust ja soojust päike, kaitse oma silmi ja nahka kahjuliku UV-kiirguse eest.Samuti aitab see hoida teie auto interjööri jahe ja mugav.

2.Tagada Privaatsus: Meie auto küljeakna päikese vari blokeerib vaadet väljastpoolt, nii, et saate mängida, lugeda, lõõgastuda, või toita oma last ilma muretsemata inimesi jõllis või piilumist autosse.Samuti kaitseb teie eraelu puutumatust ja turvalisust magades oma auto.

3.Tugev Magnet Lisa: Erinevalt teistest päike tooni, mis kasutavad äraveo tassi või klippe, meie auto küljeakna päikese vari võib jääda auto kere raami ja ei kuku ära lihtsalt.See on 10 tugevad magnetid, mis tagavad turvalise ja stabiilse mahub iga aknas.

4.Uuendada 5d Süsiniku Lõng: See toode kasutab täiendatud 5D süsiniku lõng ventilatsioon blokeerida päikese ja hoida teie auto lahe.See on hingav ja ei takista teie arvates igal ajal, võimaldades teil jälgida road tingimustes.

5.Tugev Ühilduvus: Auto küljeakna Päikese Vari on mitmesuguseid rakendusi, mis sobib kõige rohkem autosid koos erinevat tüüpi või marki, sul võib olla, mis liigub magnetid vastavalt oma tegelikele vajadustele

Kirjeldus:

Naudi mugav ja turvaline sõita need magnet auto kardinad.Nad on tehtud upgrade 5D süsiniku lõng, mis on vastupidav, vett hülgav, ja anti-UV.Nad võivad ummistada tugev valgus ja hoida interjööri jahe ja hubane.Samuti pakuvad privaatsust ja turvalisust teie ja teie reisijad.Saate mängida mänge, vaadata filme või uinaku ilma häiritud.

Need kardinad on lihtne paigaldada ja eemaldada.Nad on tugevad magnetid, mis kinnituvad metallist raam windows ja ei lange välja.Need sobivad kõige rohkem autosid ja saab kasutada eraldi esi-ja tagumine klaas.Nad on ka kokkupandav ja kaasaskantav, nii et saate salvestada neid pagasiruumi, kui seda ei kasutata.

Kirjeldus:

1.Uuendatud 5D süsiniku lõng nokats

2.Materjal: 5D süsiniku lõng + 10 magnetid

3.Paigaldus: Magnetic adsorptsioon

4.Mudel : Kõige rohkem mudeleid

5.Funktsioon: Päikesevarju ja päikesekaitse, ei takista teie arvates

Hooaeg:

Kõik aastaajad

1.Standard 5D süsiniku lõng nokats

2.Materjal: 5D süsiniku lõng + 10 magnetid

3.Paigaldus: Magnetic adsorptsioon

4.Mudel: Kõige rohkem mudeleid

5.Funktsioon: Päikesevarju ja päikesekaitse, mitte blokeerimine vaatepilt

6.Hooaeg: Kõik aastaajad

Pakett Nimekiri:

Uuendatud 5d Süsiniku Lõng Päikesevarju Arc*1

VÕI

Standard 5d Süsiniku Lõng Päikesevarju Arc*1

VÕI

Uuendatud 5d Süsiniku Lõng Päikesevarju Ruut*1

VÕI

Standard 5d Süsiniku Lõng Päikesevarju Ruut*1

  • Mudeli Number - Auto aknakatted Akna Kate 5d Süsiniku
  • Materjal - 5D süsiniku lõng + 10 magnetid
  • Päritolu - Mandri-Hiina

Arvustused

Võite ka nagu

Lisa Soovinimekirja

MG 4 MG4 EV Mulan 2023 Auto Tagumise udutule Kate Sisekujundus Tagaluugi Kaitseraua Kleebis Tarvikud - ABS-Carbon Fiber

€11.97 - €19.95
( valmistatud kõrge kvaliteediga abs plastikust, värv küpsetamine ja uv töödeldud pinnal lihtne paigaldada kahepoolse teibiga juhul, kui see kukkuda, lihtsalt lisada mõned lindi ja pane kaas tagasi oma kohale,siis nad töötavad ideaalselt pakub kõrget klassi ja mood decor )
Lisa Soovinimekirja

Keskne Kontroll käiguvahetuse Paneeli Katta Ford Maverick 2022 2023

€11.06 - €17.56
( sobib täpsusega versiooni.pidevalt test välimus ja pidevalt ajakohastada toode, et muuta see täiuslik sobivus teie autole. lisatasu materjal - valmistatud kvaliteetsest süsinikkiust.peen töö ja selged jooned, päästa oma kriimustatud interjööri. teha vahet - väike samm remondil )
Lisa Soovinimekirja

Süsinikkiust Rdesign Embleem Auto Pagasiruumi Tagumise Kaitseraua Kleebis VOLVO R-design S60 V60 S80 XC60 ja XC70 XC90 Tarvikud

€3.33 - €4.45
( feature: - materjal: carbon fiber - valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, kleebis on vastupidav ja kauakestev kasutada. - auto tagumine põrkeraud pagasiruumi koormus edge protector valvur , võib imab mõju ja takistab kriimustuste. - võib katta olemasolevaid kriimustusi, muuta teie auto ilusamaks. )
Lisa Soovinimekirja

Carbon Fiber Auto Välimise ukselingi Kate Kleebis Sisekujundus jaoks 2021 2022

€14.19 - €22.88
( 1. lihtne paigaldada, vastupidav, teenuse pikka aega. 2. paigaldatud oma auto rohkem personaalset ja ilus 3. kaasas liim tagaküljel, stiilne ja pakkuda kaitset 4. on suurepärane kaitse funktsioon,hea anti-scratch ja tolmu-tõend mõju 5. paigaldamiseks jaoks:2021 2022 materjal:abs värv:carbon )
Lisa Soovinimekirja

10 Töö Auto Kleebis Pere Lemmiklooma Auto Õnnelik Kleebised Kleepsud Aken (Must)

€3.09 - €5.42
( kleebis on vastupidav.peegeldav disain annab tugeva visuaalse mõju.saab kasutada puhtaim ja sujuva pind, oma auto, nagu kaitseraud, tahavaatepeegel, tagumised jne.lihtne paigaldada, lihtsalt tõmba maha ja paigalda.tee oma auto rohkem eriline ja pilkupüüdev.värv: must materjal: plastik suurus: suurus )
Lisa Soovinimekirja

7TK Punane Kapuuts Õhu Sisselaskeava Sisselaske Ventiili Teenetemärgi Kate Sisekujundus Kleebise jaoks Jeep Nääkleja JK 2007-2017

€13.66 - €23.56
( pakub kõrget klassi ja mood decor stiil, muuta tavaliste ja seest auto disain ja lisada ainulaadne värvid. omadused: objekti võib katta olemasolevaid kriimustusi ja vältida nullist ja hõõrdumist. paigaldus: lihtne paigaldada, ei ole vaja teha mingeid muudatusi, isekleepuv lint )
Lisa Soovinimekirja

8Pcs Auto Kleebis Auto Ukse Käepide Kaussi Kaitse Kate Chery Tiggo 2 3 5 T11 QQ A3 A5 E3 EQ X1 QQ3EV 3X E5 A1 V5 ARRIZO 3 5

€47.03 - €85.50
( toote info: nimi: auto ukse käepide kaussi kaitsva kleebised kleebi asukoht: rearview mirror, ukse kaussi, ukse käepide, eesmised ja tagumised põrkerauad kasutamine: kaitsta ukse käepide kaussi kriimustuste.võimalik ka kaunistada auto.tee oma auto erineb teistest. omadused: )
Lisa Soovinimekirja

BMW Z4 E89 2009-2016 süsinikkiust Esitulede Kulme Kate Sisekujundus Teenetemärgi Kleebis Tarvikud

€11.67 - €21.61
( sobib täpsusega versiooni.pidevalt test välimus ja pidevalt ajakohastada toode, et muuta see täiuslik sobivus teie autole. lisatasu materjal - valmistatud kvaliteetsest süsinikkiust.peen töö ja selged jooned, päästa oma kriimustatud interjööri. teha vahet - väike samm remondil )
Lisa Soovinimekirja

Auto Rooli Päevitus-Alumiinium Foolium Auto Rooli Kate Isolatsioon Päikesevarju Pearl Villa Rool Kilp Päikesevari

€0.36 - €0.74
( auto rooli katab alumiinium foolium auto rooli sun shield kokkupandav päikesekaitse pearl villa rool kilp päikesevari funktsioon: 1. soojuskaitse: meie auto rooli päikesekaitse tagab suurepärase soojuse kaitse mõlemad käed ja rool, mistõttu on mugav touch isegi kuumal päeval.see )
Lisa Soovinimekirja

Täielik Auto Hõlmab Tolmukindel Outdoor Indoor UV Lumi Vastupidavad Kaitse Sedaan Kate Veekindel Universaalne, 3XL

€41.03 - €57.79
( [waterprof materjal] suure tihedusega veekindel materjal.sedaan kate tõhusalt vältida sõiduki veest mured. [funktsioon] 1.reguleeritavad rihmad ja pannal, vältida auto katta puhub ära rasked tuul. 2.päevavalgus ribadeks peegeldav ohutus hoiatus read, et kaitsta auto turvalisus parkimine öösel. )
Lisa Soovinimekirja

1tk metal10cm Autot juhtida ratast logo Poritiiva serva Ees Taga saba ukse pagasiruumi kleebis auto tagumine Embleem kleebis stiil Tarvikud

€2.85 - €5.70
( on ka rohkem peugeot seeria toode, tere tulemast meiega ühendust.rohkem kogus, on kena hind.aitäh.toote spetsifikatsioonid: materjal:metallist/alumiiniumist (palun kontrollige neid on õige suurus enne ostmist.) juhendamine: 1. puhas ala, kus pääsme viiakse. 2. veenduge, et seal on ei jäägi või )
Lisa Soovinimekirja

Mõeldud Porsche 911 2019-2022 Kuiv Carbon Fiber Auto Välimise ukselingi Kate Sisekujundus Tarvikud, 2TK

€41.10 - €65.24
( sobib originaal - täppis-versioon.pidevalt test välimus ja pidevalt ajakohastada toode, et muuta see täiuslik sobivus teie autole.lisatasu materjal - valmistatud kvaliteetsest süsinikkiust.peen töö ja selged jooned, päästa oma kriimustatud interjööri.teha vahet - väike samm remondil luksus, )
Lisa Soovinimekirja

Auto Kleebis Peegeldav Hoiatus Ohutuse Lindi Kokkupõrke Eest, Helkur Kleeps Megane 3 Fiat Toro Nissan Juke

€2.59 - €3.70
( komplekti kuulub: 1 komplekt (5 tk) auto kleebised kirjeldada: toote nimetus: auto-reflective kleebise suurus: umbes 86.5*3.4 cm, värvus: punane, kollane, sinine, valge, roheline materjal: teemant peegeldav funktsioon: hoiatus peegeldus tàocān bāokuò: 1 tào (5 jiàn) qìchē tiēzhǐ )
Lisa Soovinimekirja

VODOOL Auto Intelligentse Auto Auto Pool Tahavaatepeegel Kokkuklapitavad Süsteemi Automaatne Rearview Mirror Kokkuklapitavad Auto Tarvikud Disain

€9.09 - €17.82
( auto intelligentse auto küljel rearview mirror automaatne kokkuklapitavad süsteem auto accessory peamine funktsioon on: 1. see võib olla varustatud olemasolevate elektrooniliste süsteemide ja muud ohutusseadmed. 2. pärast uks on avatud, ees ja taga, peeglid, auto hakkab )
Lisa Soovinimekirja

Hai numbrimärk Katab Lahe Ookeani Loom Auto Ees numbrimärk Muuda Roostevaba Auto Plaadid 12x6 Tolline Meeste Naiste

€37.03 - €66.12
( hea materjal: meie numbrimärk raam on valmistatud alumiiniumist, pakkudes suurepärast veekindel, rooste-tõend, ja ilmastikukindel omadused.see on väga vastupidav ja võib kasutada pikka aega. lihtne paigaldus: meie numbrimärk raam on väga kerge paigaldada ja kaasas kruvid, mis )
Lisa Soovinimekirja

Armas Auto Kleebised Kass Auto Krakkimise Kleebis Kass Kleebised Veekindel Creative Auto Ukse Akna Küljes Akna Kaitseraua Sülearvutid

€5.86 - €11.74
( kass kleebised autodele - tee oma auto huvitavam on nende armas ja naljakas kass kleebised.nad on valmistatud pvc keskkonnakaitse materjalist, mis on veekindel ja vastupidav.saate hõlpsasti installida neid mis tahes aken auto.nad kuma öösel või vähese valguse tingimustes, mis teeb teie auto paistma.valida )